ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-Π.Α.Ο.Κ vs ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 3-1


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Ο Λάσλο Μπόλονι ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ και χαρούμενος από διάφορες εικόνες που κράτησε το μυαλό του στη διάρκεια ή μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Όπως για παράδειγμα, η απόδοση του Βλάνταν Ιβιτς ή ακόμη το χαμόγελο του Σταφυλλίδη στα αποδυτήρια.
"Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί υπήρχε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά και μέσα στη Τούμπα. Αντιμετωπίσαμε μια πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ καλό επίπεδο τεχνικής στον άξονα, με ταχύτητα και δυνατούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση και με παίκτες που πραγματικά έχουν ταλέντο, είναι και νεαροί και είναι πραγματικά μια ομάδα που μου αρέσει. Θεωρώ ότι η κυριαρχία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντική και το 2-0 ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα για μένα, παρότι προήλθε από στημένες φάσεις.

Είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες, νομίζω ότι στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε πέντε ή έξι σουτ, είχαμε καλή παρουσία των επιθετικών, δυστυχώς όμως δεν σκοράραμε στη τελική ενέργεια. Μετά το 2-0 του ημιχρόνου, ξέραμε ότι στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος θα έπαιρνε ρίσκο, μιλήσαμε για το τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά ο αντίπαλος με την ποιότητά του, έκανε κάποια πράγματα. Θεωρώ επίσης ότι καταναλώσαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο μέρος, πράγμα που μας κόστισε στο δεύτερο. Είμαι λοιπόν χαρούμενος για τη νίκη κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι", είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ για να συμπληρώσει.
"Το πραγματικό πρόβλημα για μας ήταν η πολύ μεγάλη πίεση στην ομάδα μου. Σέβομαι τον Ατρόμητο, έχει καλή ομάδα, ξέρω όμως ότι ήρθαν να παίξουν εδώ χωρίς πίεση. Ακόμη και στο 2-0 δεν ένιωθαν πίεση. Αυτό είναι που με προβληματίζει, ότι η πίεση είναι πάντα παρούσα, δεν υπάρχει διαχείριση παιχνιδιού που να γίνει χωρίς πίεση. Κι όταν δεχόμαστε γκολ, η πίεση γίνεται μεγαλύτερη. Μετά το 2-0, ψυχολογικά, οι παίκτες χαλαρώνουν, προσπαθούν να κάνουν το κάτι παραπάνω, όπως επιδίωξαν σήμερα ο Βιεϊρίνια και ο Λάζαρ. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους ενέργειες, ακόμη κι όταν το σκορ είναι 5-0".
Ο Λάσλο Μπόλονι ρωτήθηκε για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίζει η ομάδα του, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι να έχει τη κατοχή της μπάλας και σωστή κυκλοφορία. "Στο σημερινό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε καλή απόδοση για περισσότερα λεπτά. Είναι φυσιολογικό πάντως, όταν έχεις μια τόσο μεγάλη κυριαρχία σε ένα παιχνίδι - ακόμη και η Ρεάλ να είσαι - θα το πληρώσεις στην πορεία του αγώνα. Εγώ θέλω να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας, να παίρνουμε λιγότερα ρίσκο. Δεν χρειάζονται πολλά ρίσκο, μπορούμε να βοηθάμε την ομάδα - μέσω της κυκλοφορίας και της κατοχής της μπάλας - να επανακάμπτει". Ο Ρουμάνος έπλεξε το εγκώμιο του Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι "είναι το μυαλό της ομάδας, σκεφτείτε όμως ότι η επανάκαμψη του είναι πιο αργή σε σχέση με τον Σταφυλλίδη. Στους ευρωπαϊκούς αγώνες, ο ΠΑΟΚ ξοδεύει περισσότερη ενέργεια, κυρίως ψυχική. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η αποκατάσταση είναι πιο δύσκολη".
Ο Μπόλονι έκανε κι ένα ακόμη σχόλιο για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψε ο Αθανασιάδης με γκολ, αλλά και για τον Λίνο που γύρισε, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι ξεχνάμε τον Σταφυλλίδη. Γενικά όμως έχουμε πάρει διάφορα κομμάτια χαράς. Ένα σημαντικό κομμάτι ήταν ο Ιβιτς που μπήκε σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα και βοήθησε πολύ την ομάδα. Είμαι λοιπόν πολύ χαρούμενος για την απόδοση του Ιβιτς. Δεύτερον, είδα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, να χαμογελάει ο Σταφυλλίδης κι αυτό συνέβη για πρώτη φορά. Για μένα αυτό είναι σημαντικό".
Ο Γιώργος Δώνης τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα στη Θεσσαλονίκη πως κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο, αλλά επεσήμανε πως είναι δύσκολο για μία ομάδα να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα στην Τούμπα.
"Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και δικαίως προηγήθηκε με 2-0. Εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ετσι όμως είναι στη Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και δεν είναι εύκολο να ανατρέψεις το παιχνίδι. Εμείς μπορούμε να κρατήσουμε την απόδοσή μας στο δεύτερο μέρος", είπε και ρωτήθηκε που ακριβώς κρίθηκε το παιχνίδι όπου έμμεσα διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.
"Δεν κατάλαβα τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση και φυσικά, αν ήταν πέναλτι. Ο διαιτητής βρισκόταν σε απόσταση τριών μέτρων, δεν το δίνει και το καταλογίζει ο άλλος από τα τριάντα μέτρα. Δεν ξέρω λοιπόν αν ήταν ή όχι".
ΠΗΓΗ: http://www.sport.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com