ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 0-0 (19/2/2012)

Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια!
Το "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια" είναι στον ύμνο της ΑΕΚ, όμως οι Γεωργιάδης και Αθανασιάδης σαν να το άκουγαν από τα μεγάφωνα της Τούμπας και σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του Βελλίδη. Ο καλύτερος ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Αρη που διαμαρτύρεται για αποβολή του Κρέσιτς.


Ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να ξεκινήσει τον Γιάννου στη θέση του τιμωρημένου Φωτάκη. Στην κορυφή ήταν ο Αθανασιάδης με τους Γεωργιάδη και Σαλπιγγίδη
αριστερά και δεξιά του. Αμυντικά χαφ οι Γκαρσία και Λαζάρ με τετράδα στην άμυνα τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο. Και φυσικά ο Κρέσιτς κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Μανουέλ Μασάδο ξεκίνησε με δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη, τους Καζναφέρη (δεξί μπακ) και Παπαζαχαρία (αμυντικό χαφ). Ο Βελλίδης ήταν στο τέρμα, οι Σανκαρέ και Λαζαρίδης στόπερ, με τον Μίσελ αριστερό μπακ. Δίπλα στον Παπαζαχαρία ήταν ο Φατί, ο Νέτο δεξιά, ο Ακόστα αριστερά και ο Ουμπίντες πίσω από τον προωθημένο Καστίγιο.
Πολύ ανώτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο είχε τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη που σε τρεις περιπτώσεις (3', 44', 45') δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βελλίδη, ενώ μια φορά (22') απείλησε ο Λαζάρ, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο ίδιο διάστημα ο Αρης, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, είχε μια καλή στιγμή στο 19ο λεπτό με τον Καστίγιο, ο οποίος ανάγκασε τον Κρέσιτς σε σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ. Το ημίχρονο έληξε δίχως κάποιο τέρμα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, από έξυπνη πάσα του Γιάννου, βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση ο Γεωργιάδης, όμως σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη! Μετά από αυτή τη φάση ο Αρης ανέβασε την απόδοσή του και άρχισε να γίνεται απειλητικός, μολονότι έχασε με τραυματισμό τον πιο επικίνδυνο παίκτη του τον Καστίγιο στο 57'.
Οι κίτρινοι διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη κάρτα στον Κρέσιτς, όταν ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ανέτρεψε τον Γιαννιώτα εκτός περιοχής στο 63', όμως ο Σιδηρόπουλος έκρινε πως ο παίκτης του Αρη δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ και έδωσε μόνο κίτρινη στον Κρέσιτς. Το φάουλ του Νέτο πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς. Αλλο ένα φάουλ του Ούμπιντες στο 68' πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο 20λεπτο, αφού τραυματίστηκε και ο Γιαννιώτας (στη θέση του πέρασε ο Τριανταφυλλάκος), πήρε εκ νέου τα ηνία και έψαξε για το γκολ της νίκης, χάνοντας νέα τεράστια ευκαιρία στο 79' με τον Αθανασιάδη, που από μπαλιά του Γκαρσία βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως το πλασέ του χτύπησε στο δεξί δοκάρι!
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΟΚ0-0Αρης

Τούμπας Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
22η αγωνιστική Ημερομηνία: 19/02/2012 7:30
ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
91 Ντάριο Κρέσιτς Μάρκος Βελλίδης 1
16 Μασιέλ Λίνο Νίκος Λαζαρίδης 24
13 Στέλιος Μαλεζάς Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο 2
27 Μίροσλαβ Σνάουτσνερ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας 21
8 Μπρούνο Τσιρίλο Μίτσελ Περέιρα 16
7 Γιώργος Γεωργιάδης Καλίφα Πάπα Σανκαρέ 19
5 Πάμπλο Γκαρσία Νοέ Ακόστα 77
25 Κοστίν Λαζάρ Κώστας Καζναφέρης 17
33 Στέφανος Αθανασιάδης Χαβιέ Ουμπίντες 33
99 Απόστολος Γιάννου Ρικάρντο Φατί 14
9 Δημήτρης Σαλπιγγίδης Νέρι Καστίγιο 10
ΑΛΛΑΓΕΣ
70' Φρέντερικ Νιμανί Γιάννης Γιαννιώτας 50'
Γιώργος Γεωργιάδης Κώστας Καζναφέρης
Κώστας Καπετάνος 57'
Νέρι Καστίγιο
Βασίλης Τριανταφυλλάκος 78'
Γιάννης Γιαννιώτας
ΓΚΟΛ
ΚΑΡΤΕΣ
14' Πάμπλο Γκαρσία Κώστας Καζναφέρης 5'
18' Στέφανος Αθανασιάδης Νίκος Λαζαρίδης 18'
63' Ντάριο Κρέσιτς Ρικάρντο Φατί 37'
Χαβιέ Ουμπίντες 68'
Βασίλης Τριανταφυλλάκος 90'
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Π Λάζλο Μπόλονι                                                             Μανουέλ Μασάδο Π


0-0... 40 χρόνια μετά!
Είναι χαρακτηριστικό ότι για να εντοπίσει κανείς το τελευταίο 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων σε ματς που έγινε στην έδρα του ΠΑΟΚ, πρέπει να ανατρέξει στο μακρινό 1972!
Πριν από 40 και κάτι... ψιλά (16/1/1972) χρόνια οι δύο ομάδες έφεραν το τελευταίο τους μέχρι το αποψινό 0-0 στο γήπεδο της Τούμπας.
Συνολικά, από καταβολής της Α' Εθνικής κατηγορίας, οι δύο ομάδες στην έδρα του ΠΑΟΚ έχουν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα επτά φορές.
ΠΗΓΗ: http://www.sport.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com