ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-1 (18-2-2012)


"Άρπαξε" το βαθμό στο 94', 1-1 με Παναχαϊκή.

Το βαθμό της ισοπαλίας πήρε η ομάδα μας λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και έσωσε την παρτίδα σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του ενενηντάλεπτου όταν ο Μπιά με σουτ στο 86' έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν στο 94' να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας με τον Στεφανίδη με καρφωτή κεφαλιά.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφριά υπεροχή αλλά ο Πανσερραϊκός στάθηκε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα και έτσι το ματς τελειώσε 0-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος, πίεσε και προσπάθησε να "πάρει κεφάλι στο σκορ". Αν και πίεσε για το γκολ τελικά το δέχθηκε πρώτος και όπως προαναφέραμε η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 86' με τον Πανσερραϊκό να καταφέρνει στο τέλος να ισοφαρίζει και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Κωνσταντινίδης, Κοιλιάρας (68' λ.τρ. Κοκκίνης), Θεοδωρέλης, Λαμπρόπουλος, Φούφουλας, Άντονι, Σκαρτσίλας (57' Ουαταρά), Ντίνας, Ουρτάδο (78' Μπιά), Φουρτάδο.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Ανάκογλου (80' Παρασκευαΐδης), Στεφανίδης, Κιάσσος, Μιλένκοβιτς, Τάντιτς, Παντελιάδης, Τριανταφύλλου Δ. (87' Γκούρτσας), Τριανταφύλλου Κ., Ντιόγκο (70' Βουτσιάς).
ΠΗΓΗ:http://www.paepanserraikos.gr/
http://www.sport.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com