ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2011-2012 ΟΦΗ-ΣΕΡΡΕΣ(3-0)


Από το ημίχρονο στα ημιτελικά ο ΟΦΗ

Για πρώτη φορά μετά το 1988, ο ΟΦΗ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού σε νοκ άουτ παιχνίδι που έγινε στο Ηράκλειο και κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο.
Στο 15' ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά -έπειτα από φάουλ του Λοπεθ- άνοιξε το σκορ και στο 45' ο Παπουλής με ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή έδωσε καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του.
Η φάση του αγώνα, όμως, έγινε στο 27' με τον Μίρνες Σίσιτς να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, πλασάροντας από το ένα μέτρο σε κενή εστία!
Ο ΟΦΗ είχε άλλες δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Γουμάγια στο 23' να διώχνει σε κόρνερ σέντρα - σουτ του Κάλαϊτζιτς και στο 43' τον πορτιέρο του Πανσερραϊκού να νικάει σε τετ α τετ τον Καμπάνταη.
Στην επανάληψη, όλα τα λεφτά ήταν το γκολ του Φώτη Ζορμπά, ο οποίος στο 88ο λεπτό πήρε τη μπάλα από τη σέντρα και μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σουτ, έκανε το 3-0, σφραγίζοντας την πρόκριση για την ομάδα του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου την περιμένει ο Ολυμπιακός.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com