Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

παρουσίαση του βιβλίου Τερπνιωτών

0 σχόλια

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης , στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, εξέδωσε με την στήριξη Φορέων και ιδιωτών της Τερπνής, το νέο βιβλίο  με τίτλο «Η ΤΕΡΠΝΗ Αναφορές στο χθες και στο σήμερα».
Ένα βιβλίο θησαυρός που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ιστορική παρακαταθήκη για το μέλλον του χωριού μας, και πηγή για τους ερευνητές της τοπικής ιστορίας. Περιγράφεται όλη η πορεία του χωριού μέσα από αναφορές σε γεγονότα και πρόσωπα που έζησαν και δούλεψαν για το καλό του τόπου μας.  Παράλληλα προσφέρει την ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας το χωριό τους καθώς και τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορικής αναφοράς.
Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11.30 π.μ στην αίθουσα του Συλλόγου μας (Στρ. Παπούλα 37 – 39 , Α. Τούμπα).
Το βιβλίο Θα παρουσιάσουν οι Τερπνιώτες Στέφανος Πασχαλούδης , συνταξιούχος εκπαιδευτικός, και Γεώργιος Σ. Νούλης, Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών.
Την εκδήλωση θα διανθίσει η χορωδία του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του Γιάννη Βαγενά.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here