Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Απέχει από το συσσίτιο των φυλακών ο Λάκης Γαβαλάς

0 σχόλια

Από τη Δευτέρα περίπου 40 κρατούμενοι του σωφρονιστικού ιδρύματος Νιγρίτας Σερρών βρίσκονται σε μερική αποχή από το καθημερινό συσσίτιο. Μεταξύ των κρατουμένων, στις φυλακές Νιγρίτας είναι αρκετοί εκ των φερόμενων ως μελών του κυκλώματος εκβιαστών που δρούσε στη Β. Ελλάδα, καθώς και ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς.
Οι κρατούμενοι διαμαρτύρονται για το βιοτικό επίπεδο διαμονής τους στις φυλακές, το ελλιπές συσσίτιο- που -όπως υποστηρίζουν- σε ημερήσια βάση, για κάθε κρατούμενο, ανέρχεται σε μόλις 1,04 ευρώ για τρία γεύματα, την έλλειψη γιατρού και τη μηδαμινή θέρμανση, καθώς το σωφρονιστικό κατάστημα θερμαίνεται συνολικά μόλις δυο ώρες τη μέρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο εσωτερικών φρουρών Γιάννη Λαζαρίδη, τους 240 κρατουμένους επισκέπτεται μόνο μία φορά την εβδομάδα γιατρός από το Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, ενώ έληξε και ο χρόνος απόσπασης του νοσηλευτή που απασχολούνταν στο νοσοκομείο. «Χρέη νοσηλευτή και γιατρού, αν χρειαστεί, εκτελεί υπάλληλος του σωφρονιστικού καταστήματος» αναφέρει στο ΑΜΠΕ ο κ. Λαζαρίδης.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εξωτερικών και εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, οι οποίοι αντιδρούν στις ελλείψεις προσωπικού και στη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.
«Τώρα λειτουργούν δύο από τις πτέρυγες της φυλακής, με τους κρατουμένους να βρίσκονται στοιβαγμένοι στα κελιά. Την ίδια ώρα η έλλειψη σωφρονιστικών υπαλλήλων εγκυμονεί διάφορους κινδύνους» τόνισε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος των εξωτερικών φρουρών του Ιδρύματος, Σταύρος Παπαδόπουλος.
Το σωφρονιστικό ίδρυμα της Νιγρίτας εξυπηρετείται σήμερα μόνο με 42 εξωτερικούς φρουρούς(όταν οι οργανικές θέσεις είναι 108) και 54 εσωτερικούς φρουρούς (μαζί με τους διοικητικούς).
Λόγω των κινητοποιήσεων των σωφρονιστικών υπαλλήλων, έχουν σταματήσει οι μεταγωγές και επισκεπτήρια στους κρατουμένους.
ΠΗΓΗ:http://www.tsantiri.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here