Κορίτσι βγήκε από το κώμα χάρη στη φωνή του Ντελ Πιέρο!

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο κατάφερε με ένα ηχογραφημένο μήνυμά του να ξυπνήσει μία μικρή θαυμάστριά του από κώμα, στο οποίο βρισκόταν για δύο ολόκληρες εβδομάδες! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η παραπάνω πρόταση μπορεί να ακούγεται υπερβολική όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Όλα ξεκίνησαν στις 22 Ιανουαρίου στην Τσερέντσια (μικρή συνοικία στην περιοχή του Κροτόνε, που βρίσκεται στη Νότια Ιταλία), όταν η 12χρονη φαν του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Τζάντα, έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που παρακολουθούσε στην τηλεόραση μαζί με τον πατέρα της Φραντσέσκο στιγμιότυπα της Serie A.
Αμέσως, το μικρό κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Κροτόνε σε κωματώδη κατάσταση, με τους γονείς της να γνωρίζουν το πάθος της για τον "Πιντουρίκιο" και να απευθύνονται στο ίδρυμα "Paolo di Tarso" για να έρθουν μέσω αυτού σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή-θρύλο της Γιουβέντους.

Και φυσικά ο 37χρονος άσος συγκίνηθηκε από το κάλεσμα των γονιών της μικρής Τζάντα και έστειλε άμεσα δύο μηνύματα (το ένα ηχογραφημένο και το άλλο βιντεοσκοπημένο) στην 12χρονη:
 "Γεια σου Τζάντα, είμαι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ελπίζω να μπορέσεις να ξυπνήσεις το συντομότερο δυνατόν για να δεις πάρα πολλά παιχνίδια της Γιουβέντους και δικά μου. Αλλά και να έρθεις να μας δεις από κοντά για να μπορέσουμε να γνωριστούμε", ανέφερε στο μήνυμά του ο "Αλέ".
 Μήνυμα που αποδείχτηκε πως είχε καταλυτική επίδραση στην βελτίωση της υγείας της Τζάντα, αφού μόλις το συγκεκριμένο μήνυμα ακούστηκε λίγες φορές, μετά από λίγο συνέβη κάτι το μαγικό, το εκπληκτικό...
 Η φωνή του Ντελ Πιέρο έκανε το θαύμα της...
 "Αυτό το ξύπνημα ήταν μοναδικό. Δεν υπάρχουν λέξεις, είμαστε πλημμυρισμένοι από ευτυχία και εκφράζουμε σε όλους την ευγνωμοσύνη μας.
 Στους γιατρούς που εγχείρησασν και παρακολούθησαν το παιδί μας και από την αγάπη που ήρθε από ψηλά και συνέβαλε ώστε να ξυπνήσει από το κώμα",δήλωσε ο πατέρας της, Φραντσέσκο, και πρόσθεσε:
 "Εκείνο το βράδυ έγινε κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο. Η Τζάντα κούνησε αρχικά το χέρι της και μετά από λίγο φώναξε τη μαμά της. Μετά από 24 ώρες μπόρεσε να μιλήσει και ζήτησε ένα παγωτό με κρέμα και στρατσατέλα".
 Εδώ και λίγες ημέρες η μικρή Τζάντα ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και είναι σίγουρο ότι πέρα από τις ευχαριστίες της προς τον Μεγαλοδύναμο θα επιχειρήσει σύντομα να επικοινωνήσει με το μεγάλο της είδωλο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που την βοήθησε να ανοίξει ξανά τα μάτια της.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com