. Η "hot" οπαδός του ΛεΜπρόν!

. Η "hot" οπαδός του ΛεΜπρόν!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και η παρέα του έχουν ξεκινήσει το κυνήγι του... χρυσού δαχτυλιδιού στο NBA, έχοντας έναν έξτρα σύμμαχο στο πλευρό τους. Τάδε έφη Φραντσέσκα Φρίγκο 
Οι Μαϊάμι Χιτ εμφανίζονται φέτος αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στο NBA, και ο κρυφός άσος στο μανίκι τους έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ είναι η Φραντσέσκα Φρίγκο.
Ο λόγος για το 27χρονο μοντέλο, πρώην "Μiss Βενεζουέλα" (Βενεζουελάνα με ιταλικές ρίζες), η οποία δεν χάνει παιχνίδι των Χιτ, είτε πιάνοντας θέση στις εξέδρες της "American Airlines Arena" είτε μέσω της τηλεόρασης.
Ό,τι πάντως και από τα δύο και αν συμβαίνει, το σίγουρο είναι πως μετά το τέλος κάθε αναμέτρησης κάνει σχόλια στο Twitter για την αγαπημένη της ομάδα, με τους φανς της στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχουν φτάσει πλέον τους 40.000!
 Να σημειωθεί ότι η φανατική οπαδός του ΛεΜπρον μετακόμισε στη Φλόριντα σε ηλικία μόλις 16 ετών για να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου, ενώ αφού πρώτα κατέκτησε τις πασαρέλες στη συνέχεια κέρδισε τεράστια δημοσιότητα μέσα από φωτογράφησή της για το εξώφυλλο του Playboy.

Η Φραντσέσκα Φρίγκο μέσα από φωτογραφίες 



ΠΗΓΗ:http://www.sport24.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com