Σκάνδαλο με τις κάμερες του ΟΑΚΑ - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Σκάνδαλο με τις κάμερες του ΟΑΚΑ

Σκάνδαλο με τις κάμερες του ΟΑΚΑ
Από τις 31 κάμερες του ΟΑΚΑ μόλις οι 11 λειτουργούσαν κανονικά αν και μία μέρα πριν το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν υπήρχε πρόβλημα.
ΤΗ έκθεση της εταιρίας, όπως την αποκαλύπτει η "Καθημερινή" λοιπόν αναφέρει πως από τις 35 κάμερες που έπρεπε να λειτουργούν στο ντέρμπι, μόλις οι 11 ήταν ενεργές!
Οι 16 παρουσίασαν βλάβη, οι 5 είχαν εξαφανιστεί από τις θέσεις τους, η 1 είχε εξαφανιστεί τελείως και άλλη μία καταστράφηκε.
Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν το ντέρμπι μεταξύ των δυο αιωνίων όλες οι κάμερες λειτουργούσαν στην εντέλεια.
Αναλυτικά η έκθεση αναφέρει:
"Από τις 34 συνολικά σταθερές IP κάμερες που θα έπρεπε να  βρεθούν μία σε κάθε πύλη εισόδου για την καταγραφή της εισόδου και της εξόδου των φιλάθλων , έντεκα λειτουργούσαν κανονικά, πέντε είχαν εξαφανιστεί από την θέση τους ενώ οι υπόλοιπες 16 παρουσίαζαν κάποιου είδους βλάβη. Η μία που εξαφανίστηκε, η μία που καταστράφηκε και η μία εξ’ αυτών που παρουσιάζουν βλάβη, παρατηρήθηκε ότι λειτουργούσαν πριν από τον αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, όπως επιβεβαίωσε ο χειριστής της αστυνομίας. Ποσοστό λειτουργίας καμερών: 33%.    Από τις έξι περιστρεφόμενες κάμερες που χρησιμοποιούνται για την εποπτεία του εσωτερικού χώρου των κερκίδων (τρεις στην ανατολική και τρεις στην δυτική πτέρυγα) δεν λειτουργούσε καμία, ενώ πριν από τον αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ λειτουργούσαν τρεις δυτικές, όπως επιβεβαίωσε ο χειριστής της αστυνομίας. Ποσοστό λειτουργίας: 0%.       Από τις οκτώ περιστρεφόμενες κάμερες που χρησιμοποιούνται για την εποπτεία του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου των θυρών, λειτούργησαν οι έξι, ενώ οι δύο που παρουσιάζουν πρόβλημα παρατηρήθηκε ότι λειτουργούσαν κανονικά πριν από τον αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, όπως επιβεβαίωσε ο χειριστής της αστυνομίας. Ποσοστό λειτουργίας καμερών: 75%"     ΠΗΓΗ: http://www.sport24.gr
...............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2