Ρονάλντο: "Ευχαριστώ τη Μίλαν αλλά είμαι καλά στη Ρεάλ"


"Και εγώ κάνω όνειρα, όχι όμως στο ποδόσφαιρο, σε άλλα πράγματα", τόνισε στους ρεπόρτερς ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αυτοί του ανέφεραν την πρόσφατη δήλωση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πως τον ονειρεύεται κάθε βράδυ να φοράει τη φανέλα της Μίλαν.
"Σέβομαι τη δήλωση του Μπερλουσκόνι ο οποίος είπε ότι με ονειρεύεται όμως εγώ είμαι καλά εδώ και θέλω να παραμείνω", ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα Ρεάλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας ("16" Τσάμπιονς Λιγκ), και κατέληξε:

"Ουδείς μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά εγώ νιώθω καλά στη Ρεάλ. Επίσης το ιταλικό δεν είναι το πρωτάθλημα που μου αρέσει περισσότερο, παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες".
Αναφερόμενος τέλος στο πολυσυζητημένο σίριαλ της παραμονής ή μη του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ήταν λακωνικός:
"Ο Μουρίνιο θα μείνει μαζί μας", δήλωσε χαρακτηριστικά, για να ακολουθήσει αμέσως ένα συγκαταβατικό νεύμα από πλευράς του συμπατριώτη του...
Όσον αφορά στον "special one", υπογράμμισε ότι η παραμονή στην τεχνική ηγεσία δεν θα εξαρτηθεί ούτε από το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ούτε ακόμα και από μία ενδεχόμενη κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών από τη "βασίλισσα".
Οι Καταλανοί στέλνουν Λεβ ή Μπενίτεθ στον πάγκο της Ρεάλ
Εν τω μεταξύ. σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής "Mundo Deportivo", το διαζύγιο μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και της Ρεάλ στον πάγκο της σεζόν είναι "τελειωμένη υπόθεση", με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να εξετάζει ήδη δύο λύσεις για τον αντικαταστάτη του.
Το ίδιο μέσο αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Γιόακιμ Λεβ και Ράφα Μπενίτεθ, την ώρα που ο Μουρίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, με τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι να είναι τα φαβορί για να αποσπάσουν την υπογραφή του.
ΠΗΓΗ:http://www.sport24.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com