Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Έρχεται ο Μάκης Ψωμιάδης στις 30 Απρ

0 σχόλια

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Μάκης Ψωμιάδης,βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων αναμένεται να εκδοθεί από τις αρχές των Σκοπίων, οι οποίες μέχρι πρότινος έθεταν διάφορα προσχώματα.
Τελικά μετά από διάβημα του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, τα Σκόπια «στέλνουν» τον Μάκη Ψωμιάδη στη χώρα μας. Είχε προηγηθεί ένα έντονο διπλωματικό θρίλερ τους τελευταίους μήνες μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.

Ο λόγος ήταν ότι οι σκοπιανές αρχές ζητούσαν να απαλειφθεί από τα συνοδευτικά έγγραφα ο όροςFYROM.
Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό από την πρώτης στιγμή σε διπλωματικό και δικαστικό επίπεδο. Ο σκόπελος αυτός ξεπεράστηκε μετά το διάβημα του υπουργού Δικαιοσύνης. 
Έτσι, στις 30 Απριλίου, κλιμάκιο της Ιντερπόλ των Σκοπίων θα τον μεταφέρει στο σταθμό Ευζώνων, κι από εκεί θα τον παραλάβει κλιμάκιο της ελληνικής Ιντερπόλ, παραδίδοντάς τον στα χέρια των δικαστικών αρχών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2011, οπότε και οδηγήθηκε στον τότε ανακριτή Γ. Κασσίμη, αρνούμενος ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Μετά την απολογία του ο ανακριτής διαφώνησε ως προς τηνπροφυλάκισή του. Όταν το δικαστικό συμβούλιο τον έκρινε προφυλακιστέο, ο κ. Ψωμιάδης είχε γίνει «καπνός», αφήνοντας πίσω του ένα ανεκτέλεστο ένταλμα. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει πολιτικός κρατούμενος.
ΠΗΓΗ: http://gr.news.yahoo.com

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here