Έφαγε 5 γκολ, έχασε... 3 δόντια!


Ο Πάουλο Ζόρζε έχασε τρία δόντια μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Μποαβεντούρα, στη διάρκεια του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ.
Ο άτυχος Πορτογάλος συνέχισε τον αγώνα, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της κυπριακής ομάδας.
Το όμορφο φετινό «ταξίδι» του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο επιβλητικό «Σαντιάγο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Κύπριοι μπορεί να έχασαν 5-2 και να αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όμως αντιμετώπισαν το παιχνίδι σαν μια γιορτή, παίρνοντας μαζί τους στην επιστροφή για την Κύπρο μια όμορφη ανάμνηση.

Όλοι εκτός από έναν. Ήταν το 60’ λεπτό του αγώνα και ο Ρονάλντο πήρε μια προωθημένη μπαλιά μέσα στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ. Το κοντρόλ του CR7 δεν ήταν καλό και ο αμυντικός της κυπριακής ομάδας, Πάουλο Ζόρζε, πρόλαβε να διώξει τη μπάλα σε πλάγιο άουτ. Ο Κριστιάνο έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα ο Ζόρζε να πέσει με δύναμη πάνω στον συμπαίκτη του, Γουίλιαμ Μποαβεντούρα, χάνοντας δυο δόντια από τη σύγκρουση.
Ο Πορτογάλος παίκτης του ΑΠΟΕΛ πήγε στον πάγκο της ομάδας του για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες και εκεί έβγαλε ένα ακόμα δόντι – το τρίτο – από το στόμα του, πετώντας το στο χορτάρι του «Μπερναμπέου», ενώ ο Γιοβάνοβιτς και ο γιατρός παρακολουθούσαν έκπληκτοι! Στη συνέχεια ο Ζόρζε επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και ολοκλήρωσε το 90λεπτο!

Πηγή: Marca >>> http://gr.news.yahoo.com

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com