Aδιέξοδο με Τζίγκερ!


Aδιέξοδο με Τζίγκερ!

Ο Γιάνης Βαρδινογιάννης επέμεινε στη συνάντηση που είχε με τους παλαίμαχους ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι δεν αλλάζει στάση για τη ΓΗΠΕΛ!

Αντιπροσωπεία του συλλόγου παλαιμάχων είχε συνάντηση για περίπου δυόμιση ώρες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, προσπαθώντας να βρουν μία λύση για το μέλλον του συλλόγου. Ωστόσο, ο Γιάννης Βαρδιονογιάννης εμμένει στις θέσεις του, αφού έκανε ξανά λόγο για τις ευθύνες του Ανδρέα Βγενόπουλου στην δραματική κατάσταση της ΠΑΕ, δεν αλλάζει στάση για τη ΓΗΠΕΛ, κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζει να βρίσκεται απέναντι από τον Βγενόπουλο.

Όταν ρωτήθηκε από τους παλαίμαχους για το πως λέει ότι έχει φύγει από την ΠΑΕ, ενώ παράλληλα είναι κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, απάντησε ότι είναι... τυπικά μεγαλομέτοχος, καθώς δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για να πάρει τις μετοχές του, ενώ δεν έχει γίνει και αύξηση Μ.Κ έτσι ώστε το ποσοστό του να πάει στους άλλους μετόχους.

Ο σύλλογος των παλαιμάχων αναμένεται να τοποθετηθεί μετά τη συνεδρίασή του το απόγευμα, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όλα δείχνουν ότι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό, αφού δεν βλέπουν από κανέναν πρόθεση να βάλει νερό στο κρασί τους και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν οικονομική στήριξη.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com