Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Πρώτη δικαίωση Ψωμιάδη!

0 σχόλια

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΑΕΚ για δέσμευση περιουσίας των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη δεν έγιναν δεκτά από το δικαστήριο.

Το οποίο δικαίωσε την οικογένεια του πρώην μεγαλομετόχου της Καβάλας! Επιβεβαίωση και από τον δικηγόρο του Ψωμιάδη!


Όσον αφορά λοιπόν το αστικό σκέλος της υπόθεσης, η Ένωση δεν κατάφερε να βρει το δίκιο της και ουσιαστικά αυτό αποτελεί μία αρνητική εξέλιξη. Η ΑΕΚ περίμενε να δεσμευτούν τα χρήματα από την περιουσία των παιδιών του Ψωμιάδη, στους λογαριασμούς των οποίων είχαν διοχετευτεί αρκετά χρήματα της περιουσίας του ίδιου. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και αποφάσισε ότι δεν τίθεται θέμα δέσμευσης της περιουσίας!
Την Τετάρτη (04/04) ακολουθεί το κύριο μέρος της δίκης για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Παρότι ακόμα οι άνθρωποι της  Ένωσης δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης, είναι εκνευρισμένοι από την εξέλιξη, αφού κυρίως ο κύριος Οικονομόπουλος πίστευε ότι η δουλειά που είχε κάνει θα οδηγούσε σε δέσμευση της περιουσίας των τέκνων Ψωμιάδη.
Πηγή: www.gazzetta.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here