Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Κατέρρευσε κι άλλος παίκτης στην Ιταλία!

0 σχόλια

Στιγμές ανάλογες με της προηγούμενης εβδομάδας έζησαν για λίγο και χθες (Σάββατο, 21/4) όσοι παρακολουθούν το ιταλικό ποδόσφαιρο και δη τη Serie B.
Ωστόσο, αυτή τη φορά το τέλος προδιαγράφεται αίσιο, σε αντίθεση με την περίπτωση του Αντρέα Μοροζίνι.
Στο παιχνίδι της Ρετζίνα με την Νοτσερίνα ο Μάρκο Πορμάντε κατέρρευσε κάνοντας τους πάντες, που έβλεπαν τον αγώνα, να παγώσουν έχοντας στο μυαλό τους το συμβάν με τον Μοροζίνι, ο οποίος έχασε τη ζωή του. Ωστόσο, ευτυχώς για τον παίκτη της Νοτσερίνα η κατάληξη δεν ήταν η ίδια.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έβαλαν κολάρο στο λαιμό. Αυτή τη στιγμή επίσημη ενημέρωση για την υγεία του από το νοσοκομείο δεν υπάρχει, αλλά τα δημοσιεύματα στην Ιταλία ισχυρίζονται πως η κατάστασή του δεν είναι κρίσιμη.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Τζιουζέπε Σισιγνάνο, υπεύθυνος επικοινωνίας της Νοτσερίνα, ο οποίος είπε: "Αρχικά ανησυχήσαμε πολύ, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε πως δεν έχει κάτι σοβαρό".
πηγή: http://www.sport24.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here