Μπέος: «Μας κυβερνούσε ένας .... - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Μπέος: «Μας κυβερνούσε ένας ....


ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Μπέος: «Μας κυβερνούσε ένας χασισοπότης»!

Λάβρος ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, που καταφέρθηκε κατά των «κυκλωμάτων» που ώθησαν τον Ολυμπιακό Βόλου στην αφάνεια κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δικαιωθούν πανηγυρικά.

Παράλληλα, μιλώντας, από τις φυλακές Ναυπλίου όπου παραμένει προφυλακισμένος, στο «Marconi Radio» έβαλλε κατά των κομμάτων και ειδικά του ΠΑΣΟΚ, του Βουλευτή Μαγνησίας, Κώστα Καρτάλη και της Νομαρχιακής του κόμματος στο Βόλο, που έβαλαν το χεράκι τους για να διαλυθεί η ομάδα του Βόλου.
«Είναι λαμόγια, με πολεμάνε, έχω πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, δεν μου αφήνουν το τεκμήριο της αθωότητας. Θα κάνω 18 μήνες και θα βγω θέλουν δεν θέλουν, το έχω πάρει απόφαση. Παρανομούν! Κάνουν κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. Δεν θα τους παρακαλέσω, αντίθετα θα τους ξεφωνίσω» είπε ο Μπέος για την δικαστική πλάνη την οποία έχει στηθεί εις βάρος του, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει.
Στη συνέχεια, αφού χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό χασισιπότη, τόνισε ότι η φυλάκισή του έγινε τεχνιέντως για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη! «Όλα ήταν είναι στημένο παιχνίδι, ενός χασισοπότη! Είναι λυπηρό. Ενας χασισοπότης κυβερνούσε δυο χρόνια την Ελλάδα. Θεώρησε ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ, να πάει ο Μπέος φυλακή την ώρα που χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε στο Σύνταγμα κατά των μνημονιακών και δυσμενών μέτρων για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη»!
Παράλληλα μίλησε για την αγάπη του κόσμου, που εκφράζεται καθημερινά με επιστολές ανώνυμων κι επώνυμων που του συμπαραστέκονται και τόνισε ότι θα λάμψει η αλήθεια.
ΠΗΓΗ: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2