Βολές Χιώτη κατά Σάντος!

Ο Διονύσης Χιώτης σχολίασε με καυστικό τρόπο τη μη κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας για το Euro 2012. Διαβάστε τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ.

Οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο Διονύσης Χιώτης θα βρισκόταν μέσα στους 25 "εκλεκτούς" του Φερνάντο Σάντος που θα ταξιδέψουν στην προετοιμασία της Εθνικής στην Αυστρία, ενόψει του Euro 2012, όμως το μεσημέρι της Πέμπτης (17/5) διαψεύστηκαν.
Και αυτό γιατί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "γαλανόλευκης" επέλεξε ως τριάδα τερματοφυλάκων τον Μιχάλη Σηφάκη του Άρη, τον Κώστα Χαλκιά του ΠΑΟΚ και τον Αλέξανδρο Τζόρβα της Παλέρμο.
Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Χιώτη, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει μάλιστα τη φετινή σεζόν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τον 35χρονο τερματοφύλακα να εύχεται μέσω Facebook καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά και να αφήνει αιχμές για τον αποκλεισμό του.
"Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις.
Όπως και να έχει θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής γιατί πάνω απ'όλα είναι η Ελλάδα", έγραψε χαρακτηριστικά στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
πηγη: www.sport24.g
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com