Η Μάλιν Ακερμαν με μαγιό και καυτά εσώρουχα!


Το ιδανικό για μπικίνι σώμα της επιδεικνύει περήφανα σε περιοδικό η σταρ του «Rock of Ages», Μάλιν Ακερμαν, όπου αποκαλύπτει εκτός από τις καμπύλες της, και τα μυστικά της σιλουέτας της.

Παραδέχεται ότι ακολούθησε μια πολύ αυστηρή δίαιτα πριν τη φωτογράφησή της για το περιοδικό «Shape», ωστόσο σπεύδει να υπογραμμίσει ότι γενικά είναι της υγιεινής διατροφής.

«Φρόντισα η διατροφή μου τις δύο εβδομάδες πριν τη φωτογράφηση να αποτελείται από άπαχες πηγές πρωτεΐνης, όπως το ψάρι, αλλά και από πολλά λαχανικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η 34χρονη, που ωστόσο προσθέτει ότι έτσι κι αλλιώς μεγάλο

κομμάτι της διατροφής της βασίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά και αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τα επεξεργασμένα τρόφιμα. 

Πάντως, δεν επιτρέπει κανενός είδους στέρηση στον εαυτό της.

«Πρέπει κανείς να είναι ικανοποιημένος με ό,τι τρώει και πρέπει να το απολαμβάνει. Επίσης, πρέπει να βρίσκει ευχάριστους τρόπους να τρώει υγιεινά. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς σοκολάτα, αν και δεν θεωρώ καν ότι είναι λιχουδιά, γιατί κάνει καλό. Επίσης, λατρεύω μια καλή μπριζόλα με τηγανητές πατάτες. Προσπαθώ να μην καταναλώνω τα παραπάνω περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα, αλλά αν βρεθούν μπροστά μου, δεν πρόκειται να μην τα αγγίξω. Πρέπει να επιτρέπει κανείς στον εαυτό του απολαύσεις, αλλιώς θα νιώθει μίζερος» καταλήγει η ηθοποιός.



Ομως, η δυσανεξία που έχει στη γλουτένη την αναγκάζει πια να απέχει από τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε αυτή. «Πριν από δύο χρόνια περίπου έμαθα ότι είχα αυτήν την αυτοάνοση ασθένεια που δεν μού επιτρέπει να καταναλώνω γλουτένη. Οπότε πια το ψωμί και τα ζυμαρικά που καταναλώνω είναι ειδικά» εξηγεί.

Πάντως, ακόμα και η Ακερμαν έχει ανασφάλειες για την εμφάνισή της.

«Θα ήθελα να έχω πιο καλά σχηματισμένους μύες. Δυσκολεύομαι πολύ σε αυτό τον τομέα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε ότι και η κοιλιά της είναι «προβληματική περιοχή».

Υπογραμμίζει, ωστόσο, ότι δεν επιτρέπει οι αρνητικές σκέψεις για την εικόνα της να της ρίξουν την αυτοπεποίθηση.

http://www.espressonews.gr >>     Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com