Ηθελε να τηρήσει το fair play, όμως ..

Ηθελε να τηρήσει το fair play, όμως σκόραρε από τα 60 μέτρα! [βίντεο]

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας ανάμεσα στην Λίλεστρομ και την Μπραν για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν χωρίς να το θέλουν πίσω από το κέντρο και στη συνέχεια να επιτρέπουν στη γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει ανενόχλητη.
Με το σκορ να είναι 2-3 υπέρ της Μπραν, ο αρχηγός της ήθελε να επιστρέψει την μπάλα ως fair play στην Λίλεστρομ, όμως σούταρε με δύναμη κάτω από το κέντρο, η μπάλα χτύπησε με δύναμη στο χορτάρι και πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.
Το απίθανο αυτό γκολ από τα 60 μέτρα προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Λίλεστρομ, καθώς ο αρχηγός της Μπραν σκόραρε, ενώ ήθελε να τηρήσει το fair play και να επιστρέψει την μπάλα στους γηπεδούχους, οι οποίοι προηγουμένως είχαν βγάλει την μπάλα άουτ, επειδή είχε τραυματιστεί ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη, οι παίκτες της Μπραν άφησαν την Λίλεστρομ να σκοράρει ανενόχλητη με την σέντρα, μετά το γκολ που είχε δεχτεί, εκτός από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που προσπάθησε να αποσοβήσει το γκολ. Τελικώς το σκορ παρέμεινε 3-4 υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Λίλεστρομ.
πηγη: http://orologion.wordpress.com

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com