Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Σάντος «Προσέξτε το ....... της Ρωσίας»

0 σχόλια

Την προσοχή των διεθνών επέστησε ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης, πριν από τα ματς, ομιλίας του, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (16/6) με αντίπαλο τη Ρωσία.
Το παιχνίδι ανάμεσα στην Πολωνία και τη Ρωσία παρακολούθησαν οι διεθνείς το πρωί της Πέμπτης (14/6), κατά τη διάρκεια του οποίου ο Φερνάντο Σάντος επεσήμανε τα χαρακτηριστικά της ομάδας της Ρωσίας.
Ο Πορτογάλος στάθηκε στο δυνατό κέντρο και στην καλή επιθετική ανάπτυξη, ωστόσο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι Ρώσοι δεν διακρίνονται για το ύψος τους και έτσι τα «στημένα» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσουν ρήγματα.
«Η Ρωσία είναι μια ομάδα με πολύ δυνατό κέντρο και καλή επιθετική ανάπτυξη. Είναι αρκετά καλή στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στις αντεπιθέσεις και απαιτεί, έτσι, ιδιαίτερη προσοχή»  είπε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:
«Η Ρωσία είναι γενικά μια κοντή ομάδα και έτσι ένα καλός τρόπος για να χτυπήσουμε είναι οι στημένες φάσεις».
ΠΗΓΗ: www.onsports.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here