Το δίλημμα του Σάντος


Μια θέση στην επίθεση αποτελεί το δίλημμα του Φερνάντο Σάντος εν όψει του αγώνα με τη Γερμανία στο Γκντανσκ την προσεχή Παρασκευή, για την προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το πρόβλημα με την απουσία του Γιώργου Καραγκούνη φαίνεται ότι έχει βρει τη λύση του στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος μαζί με τον επιστήθιο φίλο του, Γιάννη Μανάτη, θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ (μπροστά τους ο Κατσουράνης) στο «τρίγωνο» 2-1 της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και ύστερα, ο Πορτογάλος εκλέκτορας στην αποψινή προπόνηση, διάρκειας 75 λεπτών, δοκίμασε ένα διαφορετικό σχήμα στην επίθεση. Συγκεκριμένα, στο δεξί άκρο της «γραμμής κρούσης» έπαιξε ο Σωτήρης Νίνης, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης «μετατέθηκε» στην κορυφή (ο Σαμαράς πάντοτε αριστερά). Μία ημέρα πριν, ο κ. Σάντος είχε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ δεξιά και τον Γκέκα σέντερ φορ. Προφανώς, ο Ίβηρας προπονητής έχει κατά νου να χτυπήσει τους Γερμανούς στην «καρδιά» της άμυνάς τους, προκειμένου να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της ταχύτητας του Σαλπιγγίδη έναντι των Χούμελς και Μπαντστούμπερ. Ως προς τα υπόλοιπες θέσεις, η αμυντική γραμμή θα είναι εκείνη που αγωνίστηκε εναντίον της Ρωσίας, ήτοι ο Σηφάκης στο τέρμα, Τοροσίδης, Τζαβέλας στα άκρα και Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος στο κέντρο της.

Η εθνική ομάδα θα μεταβεί στο Γκντανσκ αύριο το πρωί. Στις 20:15 ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο τέλεσης της αναμέτρησης («Αρένα Γκντανσκ»), ενώ η τελευταία προπόνηση θα ξεκινήσει στις 21:00. Νωρίτερα (18:15) θα έχει μιλήσει στους εκπρόσωπους του Τύπου ο Γιόακιμ Λεβ με τον Μανουέλ Νόιερ, ενώ η προπόνηση των Γερμανών θα ξεκινήσει στις 19:00. Στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιονόβο βρέθηκε απόψε συνεργείο του CNN για εκτενές αφιέρωμα στην εθνική.
 Πηγή: http://www.enikos.gr >> ΑΠΕ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com