Βρήκαν τρόπο να βγάζουν χρήματα!!!

Στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα κάτι αντίστοιχο, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας ότι κάτι τέτοια ξεκινούν από τις ΗΠΑ και φτάνουν και εδώ κάποια στιγμή δεν αποκλείεται να τα δούμε και εδώ.............
Ο λόγος για ένα ζευγάρι νέων Αμερικανών, τον 25χρονο Τάιλερ και την 21χρονη Μπέρκλεϊ, που έγιναν ερασιτέχνες πορνοστάρ προκειμένου να αυξήσουν το εισόδημά τους και να
μεγαλώσουν την κόρη τους που σε 4 μήνες θα κλείσει τα 2 χρόνια ζωής!
Το ζευγάρι αποφάσισε πλέον κάθε φορά που κάνει σεξ να το μεταδίδει live μέσω ενός website στο internet. Όσοι θελήσουν να δουν ζωντανά τις ερωτικές τους περιπτύξεις, θα πρέπει να πληρώσουν μέσω πιστωτικής κάρτας, με τη χρέωση να είναι σχετικά τσουχτερή, αφού το ζεύγος χρεώνει 8 δολάρια το λεπτό!
Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με δηλώσεις των ερασιτεχνών πορνοστάρ σε τηλεοπτική εκπομπή, το εισόδημά τους αυξήθηκε σε 1.000 δολάρια περίπου την εβδομάδα!
Όπως είπε μάλιστα ο 25χρονος Τάιλερ: «Θέλω να έχω τη δυνατότητα να ζω μια άνετη ζωή και αν αυτή μπορεί να μου προσφερθεί από το πορνό, θα την πάρω χωρίς δεύτερη σκέψη! Έχω μια κόρη 20 μηνών και θέλω να της παρέχω οτιδήποτε χρειάζεται».
Οι νέοι γονείς – πορνοστάρ ευελπιστούν ότι σε μερικά χρόνια θα έχουν καταφέρει να μαζέψουν όσα χρήματα χρειάζονται προκειμένου να σταματήσουν αυτό το… επάγγελμα και να ασχοληθούν με κάτι άλλο, προτού μεγαλώσει τόσο η κόρη τους ώστε να αρχίσει τις ερωτήσεις σχετικά με το πώς έβγαλαν τόσα χρήματα οι γονείς της ή με τι ασχολούνται επαγγελματικά. 
πηγη: http://www.gkourou.com >>  typografikos
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com