Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Τριανταφύλλου Νίκο στην Κυρήνεια.

0 σχόλια
Τριανταφύλλου Νίκος
Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε εξάλλου, ότι έχει συμφωνήσει με τους Ελλαδίτες Πασχαλάκη Αλέξανδρο και Τριανταφύλλου Νίκο οι οποίοι έρχονται   στην Κύπρο για να περάσουν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ενταχθούν στην ομάδα. Η απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της ΠΑΕΕΚ και ελπίζουμε να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο την εφορία της απόκτησής τους.

Ο Πασχαλάκης Αλέξανδρος, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, είναι 23 χρονών και αγωνιζόταν στον Λιβαδειακό. Παρόλο που είχε πρόταση να παραμείνει στην ομάδα του Λιβαδειακού,  αυτός πείστηκε για την προοπτική που του διανοίγεται μέσω της ΠΑΕΕΚ και είπε το ναι.

Ο Τριανταφύλλου Νικος, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερός οπισθοφύλακας, είναι 19 χρονών και αγωνιζόταν στον Εθνικό Αστέρα. Παρόλο που είχε προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας μεταξύ αυτών και από τον Πανιώνιο, η επιμονή των ανθρώπων της ΠΑΕΕΚ έπεισαν τον 19χρονο ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στο Κυπριακό πρωτάθλημα και στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Χθες ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι συμφωνίες και των υπολοίπων μεταγραφικών στόχων οι οποίοι θα κατέλθουν στην Κύπρο για να ενταχθούν στο δυναμικό της ΠΑΕΕΚ.ΠΗΓΗ: Τοπικός τύπος & http://www.sportnetcy.com

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here