Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Τι μισούν οι άντρες στο κρεβάτι ;

0 σχόλια


Κορίτσια, μην τα θέλετε όλα δικά σας. Έχουν και οι άντρες τα χούγια τους και τα θέλω τους. Αν δεν θέλετε να τον ξενερώσετε , διαβάστε έως και αποστηθίστε τα παρακάτω :

1. Κουνήσου κοπελιά. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, συνήθως η γυναίκα δεν κάνει τίποτα-απλά μένει ξαπλωμένη αναμένοντας τα πάντα από εκείνον. Αυτό είναι ότι χειρότερο για τον άντρα… Κουνηθείτε λοιπόν, ακόμα και αν βρίσκεστε από κάτω, μην κάνετε την πεθαμένη! Αναστήστε τον επιτέλους!


2. Πες το με ένα φιλί. Όπως αρέσει στις γυναίκες τα φιλιά, το ίδιο αρέσει και στα αγόρια. Φιλήστε τους παντού σε όλο το σώμα και να είστε σίγουροι ότι θα τρελαθούν από την ηδονή.
3. Εσύ αποφασίζεις. Ορισμένες παραδοσιακές γυναίκες θεωρούν ότι ο άντρας είναι αυτός που πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες. Λάθος! Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και δεν θα χάσετε.
4. Μην είστε εγωίστριες. Ασχοληθείτε με το σώμα του άντρα, γιατί ακόμα και αυτός κρύβει ευαισθησίες. Το αντρικό σώμα είναι εξίσου ευαίσθητο με αυτό των γυναικών οπότε μην είστε εγωίστριες, κάντε τα πάντα για να περάσει και εκείνος καλά.
5. Άνθρωπος είναι, δεν είναι πέτρα Αν θέλετε να πάρετε ευχαρίστηση, μη ξεχνάτε ότι πρέπει να δώσετε κιόλας! Οι άντρες θεωρούν ότι οι ερωτικοί τους σύντροφοι αδιαφορούν για τα αισθήματά τους.
Οι γυναίκες πρέπει να θυμούνται ότι πρέπει να ρωτάνε και τα... αρσενικά την ερώτηση «σου αρέσει αυτό», «πως νοιώθεις». Αφήστε τον να πιστέψει ότι νοιάζεστε και για τις δικές του επιθυμίες

πηγή: http://www.aniwthoi.net >> ofono.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here