Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Συνάντηση με Παππά και... ελπίδα

0 σχόλια
Θωμάς Μαύρος
Ο Θωμάς Μαύρος θα συναντηθεί με τον Πέτρο Παππά, προσπαθώντας να τον «ψήσει» να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη σωτηρία της Ένωσης.
Οι κινήσεις του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ συνεχίζονται και μετά την συνάντηση που είχε με τον πρώην αντιπρόεδρο, Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα αναζητήσει εταιρείες για χορηγία, σειρά παίρνει ο γνωστός εφοπλιστής.  Οι δύο άνδρες μίλησαν στο τηλέφωνο και
έκλεισαν ραντεβού για την την Κυριακή, προκειμένου να τα πουν από κοντά.
Ο Μαύρος θα ενημερώσει τον Παππά για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει, καθώς και για τους σκοπούς του στο μέλλον, ενώ είναι άγνωστο το αν θα συμφωνήσει στο να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια του Μαύρου.
Μέχρι στιγμής, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν θέλει να εμπλακεί ξανά με την ομάδα. Φυσικά, η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, όποια κι αν είναι η απόφαση του εφοπλιστή. Ο Μαύρος θα συνεχίσει τις επαφές με επιφανείς ΑΕΚτζήδες, προκειμένου να βρεθούν χρήματα.

πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com  >>> www.gazzetta.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here