Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Κατά λάθος πρόταση για Μέσι! (Όχι της Ασπίδας

0 σχόλια
Lionel 
Διαβάστε πώς πριν τρία χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι έκανε κατά λάθος πρόταση για τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, η οποία απορρίφθηκε.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, όπως αυτή της Μάντσεστερ Σίτι.
Ναι, κι εκεί γίνονται λάθη όπως αποκαλύπτει σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει ο Γκάρι Κουκ.
Τον Αύγουστο του 2009 ο Σεΐχης
Μανσούρ, ο οποίος είχε πάρει την Μάντσεστερ Σίτι πριλ λίγους μήνες, ήθελε να κάνει μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση. Τελικά ο παίκτης που αποκτήθηκε ήταν ο Ρομπίνιο, αλλά προηγουμένως είχε επιχειρήσει να αγοράσει τους Φερνάντο Τόρες και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.
Στην προσπάθεια, όμως, των συνομιλιών μεταξύ των ιθυνόντων της Σίτι έγινε και μία παρεξήγηση, όπως αναφέρει ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής των πρωταθλητών Αγγλίας, Κουκ. "Ένας υψηλά ιστάμενος έκανε ένα σχόλιο του στυλ "όλα γίνοντα χάλια (σ.σ. it's all getting messy)". Τότε προσπαθούσαν οι άνθρωποι από το Μάντσεστερ, το Λονδίνο και το Αμπού Ντάμπι να συνεννοηθούν μέσω τηλεφώνου".
"Μέσω τηλεφώνου οι γραμμές μπλέκονται, επομένως κάποιος πίστεψε πως του είπαμε να πάμε να πάρουμε τον Μέσι. Η πρόταση που έγινε για τον Μέσι ήταν ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ. Δε χρειάζεται να αναφέρω πως απορρίφθηκε".
Πηγή: http://www.sport24.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here