Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Άνοδος για Καβάλα, Βόλο και Ηρακλή

0 σχόλια
Το Δ.Σ. της Football League ανακοίνωσε ότι προχωρά στην τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος και εντάσσει σε αυτό τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:
«Σε εκτέλεση τής από 12/9/2012 απόφασης της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ενέταξε τις ομάδες Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την προκήρυξη πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβαστούν στη Σούπερ Λίγκα τέσσερις ΠΑΕ.
Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναβάλλεται για τις 18/9/2012. Η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30/9/2012, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλυθούν -διευθετηθούν τα αγωνιστικά και οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας. Το Δ.Σ. καταδικάζει την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής, θεωρώντας την απαράδεκτη, ιδίως ως προς τη μορφή που απέδωσε στον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο ως πρόεδρο της Football League, αλλά και ως άνθρωπο».
Πηγή: http://www.neolaia.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here