Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Οι παίκτες πάνε ξενοδοχείο ....

0 σχόλια

Οι παίκτες πάνε ξενοδοχείο ενόψει Ολυμπιακού
 Το Σάββατο (10/11) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.
Ολη την εβδομάδα έγινε προσπάθεια τόσο από τον Γερμανό τεχνικό, όσο και από τη διοίκηση της ΑΕΚ να αντιστραφεί το κλίμα. Κάποια χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς των χαμηλόμισθων την Τρίτη, προκειμένου να δείξουν οι διοικούντες ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την κατάσταση.
Παράλληλα, ο Λίνεν υπογράμμισε πως η συζήτηση για το ξενοδοχείο δεν βοήθησε καθόλου στην ηρεμία και την συγκέντρωση της ομάδας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πως δεν πρέπει να επαναληφθεί η ίδια αναστάτωση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κανένα κέρδος δεν σημειώθηκε από αυτή την κίνηση, ούτε οικονομικό, ούτε αγωνιστικό. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φαίνεται πως αντιλήφθηκαν την κατάσταση και αναμένεται να πάνε κανονικά στο ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου.
Πηγή: http://gr.news.yahoo.com
Στατιστικά για τον αγώνα ΑΕΚ    VS     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ          ΕΔΩ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here