ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η Τούμπα στις «φλόγες» 17/3/2013


Στην πλέον σημαντική αναμέτρηση της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 1) με τον «δικέφαλο του Βορρά» να θέλει νίκη για να έχει ελπίδες για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και το «τριφύλλι» μόνο νίκη για να μείνει στο «κόλπο» της Ευρώπης.
Ο ΠΑΟΚ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς και περιμένει απώλεια βαθμών του δεύτερου Αστέρα Τρίπολης, που έχει 50, στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για να πάρει τη δεύτερη θέση και αν έχει προβάδισμα στη
διαδικασία των play off. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να πάρει τη νίκη και να ανέβει ξανά στην 5η θέση, αφού έχει 35 βαθμούς και τον έχει προσπεράσει με 38 ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι Θεσσαλονικείς πέρα από τις αρκετές απουσίες τους έχουν να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα που προέκυψαν στις σχέσεις του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Δώνη, με τους οπαδούς. Η απόφαση του Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από την ομάδα επειδή δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε έφερε θύελλα αντιδράσεων, με τον Έλληνα τεχνικό να θεωρείται υπεύθυνος για τον παραγκωνισμό του Ουρουγουανού και να μπαίνει στο στόχαστρο των οπαδών. Στον αντίποδα, σε ό,τι αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον, οι «πράσινοι» πάνε με την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στο ντέρμπι. Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στην Παιανία κι έδωσε στους παίκτες το πριμ για την τριάδα νικών που πήραν κόντρα σε ΟΦΗ, ΑΕΚ και Κέρκυρα ενώ τους ενημέρωσε πως θα υπάρξει έξτρα πριμ σε περίπτωση που καταφέρουν να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη.
Χωρίς Γκαρσία που… αποχωρεί
Από την Παρασκευή (15/03), ημέρα που θα γινόταν γνωστή και η αποστολή του ΠΑΟΚ, ανέκυψε το θέμα με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός ενημερώθηκε πως δεν θα ήταν βασικός κι αποχώρησε από την προπόνηση. Όπως ήταν φυσικό, ο Δώνης τον απέκλεισε κι από την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κι έτσι ο Γκαρσία δεν θα αγωνιστεί. Εκτός είναι ακόμα οι ανέτοιμοι Κατσικάς και Γεωργιάδης, αλλά και ο τιμωρημένος Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Ιτάνζ, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Λαζάρ, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Ολίσε, Λόρενς, Ρομπέρ, Πέλκας και Αθανασιάδης
Με τα γνωστά προβλήματα ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το πρωί του Σαββάτου (16/3) την προετοιμασία τους και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Φάμπρι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή, στην οποία δεν μετέχουν ο τραυματίας Σεϊταρίδης, ο ανέτοιμος Τοτσέ, ο τιμωρημένος Βιτόλο, αλλά και οι Ταμπάκης, Μπαρμπαρούσης, Κουίνσι, Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Μαρίνος, Σο, Λαγός, Ζέκα, Καζιγιάμα, Φουρλάνος, Μαυρίας, Σισοκό, Ντίνας, Εσπάρθα, Φιγκερόα, Φορναρόλι.
Πηγή: http://www.onsports.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com