Ο ΠΣΑΤ για Κατίδη - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Ο ΠΣΑΤ για Κατίδη


«ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ»

Θέση για το θέμα του Κατίδη πήρε κι ο ΠΣΑΠ. Με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε την ενέργειά του, ωστόσο, εξέφρασε ενστάσεις για τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις εθνικές ομάδες.
«Είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει το κόστος, αν και εν θερμώ αποφάσεις για ισόβιο αποκλεισμό του, είναι λογικό να αντιμετωπίζονται με απορία και να κρίνονται ως ακραίες κι υπερβολικές» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει, από όπου κι όποιον κι αν προέρχεται, κάθε ενέργεια κι εκδήλωση που αποτελεί προσβολή όχι απλώς και μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά, συνολικά για την κοινωνία μας.
Αποδοκιμάζουμε τη, συγκεκριμένη, συμπεριφορά του Γιώργου Κατίδη και τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ το οποίο πέτυχε. Δε θα πρέπει, βεβαίως, να παραγνωρισθεί το νεαρό της ηλικίας του, ούτε το γεγονός ότι έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη ενώ δε χρειάζεται να θεωρηθεί ως δεδομένο ότι γνώριζε τι ακριβώς έκανε, μέσα στον ενθουσιασμό και τον προφανή, γνωστό κι από άλλες περιπτώσεις, παρορμητισμό του.
Τα κίνητρα και το σκεπτικό του Κατίδη δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε.
Η χειρονομία του είναι λαθεμένη, προκλητική και προσβλητική, πέραν πάσης αμφιβολίας.
Ας αναλογισθεί ο ίδιος τι έκανε, πρωτίστως στον εαυτό του.
Είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει το κόστος, αν και εν θερμώ αποφάσεις για ισόβιο αποκλεισμό του, είναι λογικό να αντιμετωπίζονται με απορία και να κρίνονται ως ακραίες κι υπερβολικές».
Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2