Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Ο ΠΣΑΤ για Κατίδη

0 σχόλια

«ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ»

Θέση για το θέμα του Κατίδη πήρε κι ο ΠΣΑΠ. Με ανακοίνωση που εξέδωσε καταδίκασε την ενέργειά του, ωστόσο, εξέφρασε ενστάσεις για τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις εθνικές ομάδες.
«Είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει το κόστος, αν και εν θερμώ αποφάσεις για ισόβιο αποκλεισμό του, είναι λογικό να αντιμετωπίζονται με απορία και να κρίνονται ως ακραίες κι υπερβολικές» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζει, από όπου κι όποιον κι αν προέρχεται, κάθε ενέργεια κι εκδήλωση που αποτελεί προσβολή όχι απλώς και μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά, συνολικά για την κοινωνία μας.
Αποδοκιμάζουμε τη, συγκεκριμένη, συμπεριφορά του Γιώργου Κατίδη και τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ το οποίο πέτυχε. Δε θα πρέπει, βεβαίως, να παραγνωρισθεί το νεαρό της ηλικίας του, ούτε το γεγονός ότι έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη ενώ δε χρειάζεται να θεωρηθεί ως δεδομένο ότι γνώριζε τι ακριβώς έκανε, μέσα στον ενθουσιασμό και τον προφανή, γνωστό κι από άλλες περιπτώσεις, παρορμητισμό του.
Τα κίνητρα και το σκεπτικό του Κατίδη δεν μπορούμε να τα γνωρίζουμε.
Η χειρονομία του είναι λαθεμένη, προκλητική και προσβλητική, πέραν πάσης αμφιβολίας.
Ας αναλογισθεί ο ίδιος τι έκανε, πρωτίστως στον εαυτό του.
Είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει το κόστος, αν και εν θερμώ αποφάσεις για ισόβιο αποκλεισμό του, είναι λογικό να αντιμετωπίζονται με απορία και να κρίνονται ως ακραίες κι υπερβολικές».
Πηγή: http://www.sentragoal.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here