ΜΑΛΙ - ΕΛΛΑΔΑ 0-0 (Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων)

Ο Μπουχαλάκης σημάδεψε το δοκάρι του Μάλι στο 58ο λεπτό κι ενώ ήταν μόνος του απέναντι στο 7,30μ. x 2,40μ. τέρμα ωστόσο έστω και με το 0-0 η εθνική Νέων φαίνεται πως θα είναι στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 που διεξάγεται στην Τουρκία.
Η Ελλάδα είχε αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι, αλλά της έλειψε το γκολ. Στη σημαντικότερη φάση, αυτή του 58', ο Κολοβός σύγκλινε ωραία προς το κέντρο και έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Διαμαντάκο, αυτός γύρισε για τον Μπουχαλάκη, όμως ο τελευταίος προ κενής εστίας και από τα 3 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Από την άλλη, το μαχητικό Μάλι είχε κορυφαία στιγμή το
άστοχο τετ α τετ του Νιάνε στο 31ο λεπτό.

Πλέον, μετά και το 1-0 της Παραγουάης επί του Μεξικό, η Ελλάδα ισοβαθμεί με την πρώτη στην κορυφή του ομίλου και το μεταξύ τους ντέρμπι, την Παρασκευή, θα κρίνει τα πάντα. Το σενάριο για τριπλή ισοβαθμία, εφόσον Ελλάδα-Παραγουάη μείνουν στο Χ και το Μεξικό χάσει και από το Μάλι, μάλλον θεωρείται απίθανο και όλα δείχνουν πως οι πιτσιρικάδες θα είναι στους «16»!
Αγωνιστικά, η ελληνική ομάδα τα είχε όλα στο σημερινό παιχνίδι... Αποφασιστικότητα, πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και ευκαιρίες, αλλά της έλειψε η τύχη, κάτι που φάνηκε και στη φάση του Μπουχαλάκη. Οι διεθνείς του Κώστα Τσάνα άσκησαν πίεση από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού στο Μάλι, υποχρέωσαν τους αντιπάλους σε λάθη και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες παρήλθαν ανεκμετάλλευτες: στο 22ʼ με τον Διαμαντάκο, στο 30ʼ με τον Μπάλα, στο 48ʼ με τον Γιαννιώτα, στο 51ʼ πάλι με τον Διαμαντάκο, στο 73ʼ εκ νέου με τον φορ της «γαλανόλευκης».
ΜΑΛΙ: Μπερτέ, Χ. Τραορέ (85ʼ Σισοκό), Ου. Κειτά, Ντιαλό (66ʼ Α. Κεϊτά), Ντιαρά, Νιάνε, Τ. Κειτά, Μ. Τραορέ, Σαμάκε, Μαρικό, Νιμάγκα
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλλίδης, Μπουγαϊδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67ʼ Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (81ʼ Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (90ʼ Μπακασέτας)
Πηγή: http://www.sentragoal.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com