Σήμερα 28-6-2013 Ελλάδα-Παραγουάη (TV ..

Τον τελευταίο αγώνα της στο πλαίσιο του 4ου Ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων δίνει κόντρα στην Παραγουάη η Ελλάδα (18:00, Onsports) και θέλει να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αήττητο στα δυο πρώτα παιχνίδια της
διοργάνωσης, έχοντας νικήσει 2-1 το Μεξικό κι έχοντας «κολλήσει» στο 0-0 με το Μάλι. Απέναντι στην Παραγουάη, η ομάδα του Κώστα Τσάνα θέλει να τελειώσει την υπόθεση-πρόκριση και να περάσει στους «16» του Μουντιάλ Νέων, στην πρώτη της παρουσία στη διοργάνωση.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην ενός μικροτραυματισμού του Κώστα Σταφυλίδη που τον άφησε εκτός προπόνησης την Πέμπτη (27/06). Ο αρχηγός της Εθνικής αναμένεται πάντως να αγωνιστεί κανονικά και στο αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης» δεν αναμένονται αλλαγές από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
Συνεπώς, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στέφανος Καπίνο, ενώ οι Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος και Κωνσταντινίδης θα πάρουν θέσεις από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή θα παραταχθεί η τριάδα των Μπάλλα, Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη, ενώ στην επίθεση οι Γιαννιώτας και Κολοβός θα είναι τα στηρίγματα του Διαμαντάκου.
Όσο για τους Παραγουανούς, ο Βίκτορ Γκενές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Αλόνσο, Γκόμεζ, Ραμίρεζ, Γκονζάλες, Ντομίνγκεζ, Ντα Μότα, Αλμιρόν και Ρόχας.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπακαρί Γκασάμα (Γκάμπια), με βοηθούς τους Ανγκεσόμ Ογκμπαμαριάμ (Ερυθραία)-Φελισιέν Καμπαντά (Ρουάντα), και 4ο διαιτητή τον Γουόλτερ Λόπεζ (Γουατεμάλα).
Πηγή: http://www.onsports.gr
TV: 1) ΝΕΤ 28/6/2013 και ώρα 18:00
       2) και από  www.ertopen.com
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com