Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Εκτός ο Παναθηναϊκός! Από Ευρώπη !!!!

0 σχόλια

Η UEFA δεν προφανώς δεν πείστηκε από όσα άκουσε από τονΓιάννη Αλαφούζο και δεν έδωσε άδεια στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι οι "πράσινοι" μένουν οριστικά εκτός Ευρώπης. "Η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ, θα προσφύγουμε στο CAS", η επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Η ειδική επιτροπή της UEFA δεν πείστηκε από όσα άκουσε από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα με... άδειες βαλίτσες. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων με την ΠΑΕ -όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε- θα προσφύγει άμεσα στο CAS.

Με δεδομένο τον αποκλεισμό του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, η Ξάνθη θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα παίξει στο β'
προκριματικό γύρο του Europa League, η κλήρωση του οποίου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS".
Πηγή: http://www.newsit.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here