Από 28 έμειναν 25 ομάδες στη FootballLeague και ..

Τελικά 25 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης κι άλλων ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (25/7) η δήλωση των ομάδων για την συμμετοχή στη νέα Football League το οποίο σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο θα είχε 28 ομάδες χωρισμένες
σε δύο ομίλους (από 14 ομάδες).
Ωστόσο ήδη κάποιες ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή επιλέγοντας την νέα ερασιτεχνική Γ' Εθνική, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι τις 31 Ιουλίου (λήγει η προθεσμία για την συμμετοχή στη Γ' Εθνική) να αποχωρήσουν και άλλες.
Από τις 28 ομάδες λοιπόν, δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα οι 25. Δεν δήλωσαν συμμετοχή η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, ενώ οι δύο ομάδες που ήταν από την Κέρκυρα (ΑΟ Κέρκυρας και ΑΟ Κασσιόπης) έγιναν μια με την ονομασία ΠΑΕ Κέρκυρα και έτσι και από εκεί έμεινε μια θέση κενή.
Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι:  Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Φωκικός, Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τύρναβος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Χανιά, Επισκοπή, Πιερικός, Αιγινιακός, Καβάλα, Βύζας Μεγάρων, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Καλλιθέα, Ηρακλής Ψαχνών, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Φωστήρας, Απόλλων Καλαμαριάς, Αχαρναϊκός και Αστέρας Μαγούλας.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανσερραϊκός παρότι έχει δηλώσει συμμετοχή θα αποφασίσει την Παρασκευή (26/7) εάν θα αγωνιστεί στην Football League.
Εάν δεν αγωνιστεί και επιλέξει την Γ' Εθνική, τότε οι ομάδες θα γίνουν 24. Σε αυτή τη περίπτωση θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 12 ομάδων.
Επίσης, εάν οι ομάδες μέχρι τις 31 Ιουλίου μειωθούν και άλλο, τότε υπάρχει και η προοπτική η νέα Football League να γίνει σε ένα όμιλο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως όσες ομάδες μείνουν αυτές θα αγωνιστούν και δεν θα συμπληρωθούν από άλλη κατηγορία.
Από την Football League, θα ανέβουν στην Super League τρεις ομάδες, ενώ θα υποβιβαστούν έξι ομάδες στην Γ' Εθνική.

Πηγή: http://www.cretalive.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com