Εξελίξεις στον Πανσερραϊκό. Γ΄ εθνική ;;

Πηγή: http://panserraicos.blogspot.gr
Η Γενική Συνέλευση δεν έβγαλε αποτέλεσμα, τα χρέη του 1,8 εκατ. ευρώ δεν επιτρέπουν συμμετοχή στην Football League και υπήρξαν εντάσεις όταν τέθηκε θέμα συγχώνευσης με τον Εθνικό Γαζώρου.
Χωρίς μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Πανσερραϊκού, όπου οι άνθρωποι της διοίκησης έθεσαν τα προβλήματα που υπάρχουν για την επόμενη ημέρα. Οι προθεσμίες πλέον πιέζουν και μέχρι τις 31 Ιουλίου θα περιμένουν την πρόταση επενδυτή που έχει βρεθεί από την περιοχή των Σερρών, αλλά με
δεδομένο πως η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.
Ο Βασίλης Χρυσανθίδης μίλησε για τα δεδομένα που υπάρχουν στον Πανσερραϊκό. «Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τρίτη η ομάδα πάει στην Γ΄ Εθνική. Δεν γίνεται διαφορετικά, είναι μία απόφαση που θα μας βαραίνει σε όλη μας την ζωή. Σίγουρα για το σημείο που έφτασε η ομάδα φταίει και η καθυστέρηση με τον Ρώσο, αλλά δεν ευθύνεται και απόλυτα αυτός. Υπάρχει μία πρόταση για την Γ΄ Εθνική, θα την αξιολογήσουμε, θα βάλουμε όλες τις απαραίτητες δικλείδες ασφάλειας και βλέπουμε. Τα χρέη μέχρι τον Οκτώβριο ήταν 500.000 και μετά έφτασαν το 1.800.000. Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα για την Β΄ Εθνική και δεν μπορεί να τρέξει αυτό το κομμάτι. Χρειάζονται πάνω από 200.000 ευρώ άμεσα και αν προχωρήσουμε μέσα σε λίγες ημέρες θα σκάσουν 30 προσφυγές και θα τιναχτούμε στον αέρα».
Για την πρόταση της ανάληψης της ομάδας από επιχειρηματία της περιοχής είπε: «Είναι αξιόπιστη η πρόταση που μεταφέρει ο Δημήτρης Καμήλαλης και το πρόσωπο είναι γνωστό σε όλους. Δεν μας ενδιαφέρει αν υπάρχει από πίσω Βούλγαρος, Ρώσος ή Κινέζος. Είναι δικό του θέμα. Εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε το αύριο του Πανσερραϊκού. Έτσι και αλλιώς σε αυτή την περίπτωση η απόφαση είναι του Ερασιτέχνη».
Ο Βασίλης Χρυσανθίδης δήλωσε για λογαριασμό της ΠΑΕ: «Ακούστηκαν όλες οι απόψεις.
Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Επειδή είναι κρίσιμες οι στιγμές θα δώσουμε μία προθεσμία μέχρι την Τρίτη 30 Ιουλίου(13:00), όποιος επενδυτής ενδιαφέρεται είτε για την Β΄, είτε για την Γ΄ να καταθέσει την πρόταση του. Στην συνέχεια ήρθε ένας υποψήφιος επενδυτής κύριος Καμήλαλης που μας ενημέρωσε για το πλάνο το οποίο έχει. Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως ο Πανσερραϊκός θα συνεχίσει αυτόνομος την πορεία του. Οι προτάσεις θα κατατεθούν στο Δ.Σ της ΠΑΕ το οποίο θα αξιολογήσει και θα προκρίνει στον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό που θα αποφασίσει σε ποιον θα δώσει την λειτουργία της ομάδας. Μέχρι την Τετάρτη που είναι η διορία για την συμμετοχή στην Γ΄ υπάρχει χρόνος. Η οριστική απόφαση θα παρθεί από τον ερασιτέχνη, αλλά πιστεύω πως θα λάβει υπόψιν την δική μας την εισήγηση. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ματώσει για αυτή την ομάδα».
Ο πρόεδρος του «Che Cuevara Club» Γιάννης Καδής, όταν τέθηκε από κάποιον το θέμα της συγχώνευσης με τον Εθνικό Γαζώρου άρχισε να φωνάζει και να λέει: «Στις Σέρρες υπάρχει μόνο μία ομάδα, ο Πανσερραϊκός. Όλοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας, ο Πανσερραϊκός είναι ιδέα, δεν πουλιέται. Οι ομάδες δεν είναι τα ΑΦΜ. Δεν αντέχουμε να δούμε τον Πανσερραϊκό στην Γ΄ Εθνική. Ο Πανσερραϊκός από συγχώνευση δημιουργήθηκε. Με σήμα το λιοντάρι και όνομα Πανσερραϊκός δεν μας πειράζει τίποτα».
Θέση πήρε και ο υπεύθυνος ακαδημιών, Γιάννης Αναγνωστίδης ο οποίος αφού σημείωσε τον διωγμό που δέχθηκαν οι ακαδημίες από τα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών, τόνισε πως για ένα πράγμα που κακίζει τον αείμνηστο Πέτρο Θεοδωρίδη είναι το προπονητικό κέντρο που δεν έγινε στον Λευκώνα και σημείωσε πως οι ακαδημίες μπορούν να καρποφορήσουν και να αναστήσουν την ομάδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ«Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι την Τρίτη η ομάδα πάει στην Γ΄ Εθνική. Δεν γίνεται διαφορετικά, είναι μία απόφαση που θα μας βαραίνει σε όλη μας την ζωή. Τα χρέη μέχρι τον Οκτώβριο ήταν 500.000 και μετά έφτασαν το 1.800.000. Χρειάζονται πάνω από 200.000 ευρώ άμεσα και αν προχωρήσουμε μέσα σε λίγες ημέρες θα σκάσουν 30 προσφυγές και θα τιναχτούμε στον αέρα»
«Στις Σέρρες υπάρχει μόνο μία ομάδα, ο Πανσερραϊκός. Όλοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας, ο Πανσερραϊκός είναι ιδέα, δεν πουλιέται. Οι ομάδες δεν είναι τα ΑΦΜ. Δεν αντέχουμε να δούμε τον Πανσερραϊκό στην Γ΄ Εθνική. Ο Πανσερραϊκός από συγχώνευση δημιουργήθηκε. Με σήμα το λιοντάρι και όνομα Πανσερραϊκός δεν μας πειράζει τίποτα»
«Θα δώσουμε μία προθεσμία μέχρι την Τρίτη 30 Ιουλίου(13:00), όποιος επενδυτής ενδιαφέρεται είτε για την Β΄, είτε για την Γ΄ να καταθέσει την πρόταση του. Στην συνέχεια ήρθε ένας υποψήφιος επενδυτής κύριος Καμήλαλης που μας ενημέρωσε για το πλάνο το οποίο έχει».
Πηγή: http://panserraicos.blogspot.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com