Ανησυχία Κωνσταντίνου για ΠΑΟ.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε πως αν ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν στηρίξει το εγχείρημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τότε το μέλλον της ομάδας θα είναι αβέβαιο…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ Fm
-Για την ανταπόκριση των οπαδών του ΠΑΟ στις εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας:

«Είναι κάτι το πρωτοποριακό. Άλλοι το είδαν αρνητικά και άλλοι θετικά. Εμείς σαν ΠΑΕ καλέσαμε τον κόσμο, περισσότερο τους νέους, για να αποκτήσουν οικειότητα με το ιστορικό γήπεδο. Ήταν εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου. Ήταν τέτοιο η προσέλευση που δεν την περιμέναμε».
-για τον προγραμματισμό της ομάδας:
«Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει μια νέα ομάδα. Έτσι κάνει μια μεγάλη ανανέωση. Κάποια στιγμή μια ομάδα ολοκληρώνει τον κύκλο της. Πιστεύουμε πως αυτό είχε συμβεί. Ο Παναθηναϊκός έχει ξανακάνει μια τόσο μεγάλη ανανέωση και πήρε τρόπαια άμεσα. Θα με ρωτήσετε εάν οι παίκτες που έχουν έρθει είναι παίκτες της ίδιας αξίας… Θα το δούμε αυτό. Πάντως πιστεύω ότι θα παιδιά που είναι από τις ακαδημίες αλλά και οι άλλοι Έλληνες είναι πολύ καλοί παίκτες. Και επειδή πιστεύουμε πολύ στις επιλογές του Αναστασίου και του Νταμπίζα είμαστε σίγουροι πως και οι ξένοι θα είναι καλοί. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός»
-για τα μεταγραφικά ζητήματα:
«Ψάχνουμε να βρούμε έναν έμπειρο στόπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει και θα κατευθύνει τα νέα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, Από την αγορά της Ολλανδίας, θα γίνει λογικά κάποια κίνηση. Ο Αναστασίου ξέρει καλά τη συγκεκριμένη αγορά και από εκεί προτείνει στη διοίκηση. Αν υπάρξει κάποια άλλη πρόταση, θα την εξετάσουμε και θα δούμε αν ταιριάζει στο πλάνο της ομάδας. Θέλουμε και έναν αμυντικό χαφ, ο οποίος μαζί με τον Ζέκα και τον Μέντες θα αποτελέσουν τον κορμό του Παναθηναϊκού. Σταδιακά η ομάδα αποκτά ομοιογένεια. Έχουμε δύο φιλικά το επόμενο διάστημα για να δούμε εκ νέου τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα χτίζεται και στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμη η ομάδα».
-για την Παναθηναϊκή Συμμαχία:
«Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Είναι ένα σωματείο που θέλει ο κόσμος του ΠΑΟ να έχει και την ηγεσία του. Ο κόσμος όμως δεν έχει ανταποκριθεί. Δεν είναι ανάγκη να πάρει ένα διαρκείας… Αλλά ζητάμε να γίνει μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για να στηρίξει την ομάδα, να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια που κάνουμε και στη λήψη αποφάσεων. Θα χειροτερέψει η κατάσταση εάν δεν ανταποκριθεί ο κόσμος. Ο κόσμος μόνο μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟ από την κατάσταση αυτή που βρίσκεται. Αν ανησυχώ; Ναι ανησυχώ γιατί δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.
-Για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τις διαπραγματεύσεις για την Παιανία με την ΕΠΟ:
«Από την στιγμή που έφυγε ο ΠΑΟ με κάποιον θα διαπραγματευόταν. Σίγουρα ήταν κάτι το γρήγορο και δεν το περιμέναμε. Αν το δούμε από την άποψη της Εθνικής ομάδας, θα είναι μεγάλη υπόθεση να πάνε τα τμήματά της στην Παιανία».
Δημοσίευση: Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 12.55 από http://www.onsports.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com