Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Μόνο ξανθές στις Μαλβίδες ...

0 σχόλια
Την εξυπνάδα τους θέλουν να αποδείξουν οι... ξανθιές της Βαλτικής, δημιουργώντας ένα θέρετρο διακοπών, το προσωπικό του οποίου θα αποτελείται αποκλειστικά από ξανθιές!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της λιθουανικής εταιρείας Olialia, θα δημιουργηθεί ένα θέρετρο διακοπών στις Μαλδίβες, στο οποίο θα εργάζονται αποκλειστικά ξανθιές γυναίκες, σε όλες τις θέσεις. Τα στελέχη της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται σε 75 διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς, είναι μόνο ξανθιές.
Στόχος, όπως δήλωσε η διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Giedre Pukiene, είναι να σπάσει το στερεότυπο ότι οι ξανθιές γυναίκες είναι λιγότερο έξυπνες. «Τα κορίτσια μας είναι πολύ έξυπνα και έχουν πτυχία. Όλες τους θέλουν να κάνουν κάτι με τις ζωές τους και έχουν πολλές επιχειρηματικές ιδέες».
Το έργο, ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσει εμπόδια, καθώς οι τοπικοί νόμοι απαιτούν στα θέρετρα στις Μαλδίβες, το 50% των υπαλλήλων να είναι ντόπιοι.

Πηγή: http://psaxoulenios.blogspot.com

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here