Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Παρελθόν από Σιδηρόκαστρο ο Ν. Γάδος.

0 σχόλια

Tέλος από το Σιδηρόκαστρο ο Γάδος

Τη λύση της συνεργασίας του με το Νίκο Γάδο ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Θεόδωρο Κερογλίδη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Σερραίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Γάδο. Ο Νίκος θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση των δύο συνεχόμενων νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ο Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».
Εξελίξεις στο θέμα προπονητή για την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αναμένεται να υπάρξουν την Παρασκευή όπου και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. Υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου του Σιδηροκάστρου είναι ο Θεόδωρος Κερογλίδης. Ο τελευταίος την εφετινή χρονιά βρισκόταν στο τιμόνι του Ολυμπιακού Ροδόπολης, ενώ στα θετικά και το γεγονός ότι έχει εργαστεί και στο παρελθόν στους «μπλε».
Πηγή: :  gazzetta.gr 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here