Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Τέσσερις <μνηστήρες> για Πανσερραϊκό.

0 σχόλια
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ
Έληξε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) η διορία που είχε δώσει ο Πανσερραϊκός προς κάθε ενδιαφερόμενο για να καταθέσει πρόταση προκειμένου να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Όπως ενημέρωσε και με επίσημη
ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός, έχουν υπάρξει προτάσεις, οι οποίες εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή και θα γίνουν συζητήσεις με κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά.
Τα σενάρια κάνουν λόγο για τέσσερις συνολικά προτάσεις, η μία εκ των οποίων είναι από τον επιχειρηματία Χρήστο Καραθανάση, ο οποίος έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις δεν έχουν γίνει γνωστές, έπειτα και από επιθυμία των ίδιων των ενδιαφερομένων.
Η ανακοίνωση: «Ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι έληξε στις 14.00 σήμερα η προθεσμία υποβολής προτάσεων για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπάρχουν προτάσεις αξιόλογες τις οποίες επεξεργάζεται η επιτροπή και γίνονται επαφές με όλους τους ενδιαφερόμενους ξεχωριστά. Πιστεύουμε και εργαζόμαστε για το καλύτερο μέλλον του Πανσερραϊκού.
Από το Δ.Σ. του ΜΓΣ Πανσερραϊκός».
Πηγή: http://www.a-sports.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here