'Ένσταση του Ατρόμητου κατά Άλκμααρ.

Αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά της απόφασης της UEFA, που θέλει να γίνει ο αγώνας με την Άλκμααρ την Παρασκευή (30/8) στις 12:00 είναι οι άνθρωποι του Ατρομήτου και γι’ αυτό θα καταθέσουν και ένσταση!
Ο αγώνας της Άλκμααρ με τον Ατρόμητο διεκόπη στο 59΄ κι ενώ οι «κυανόλευκοι» ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1, μετά από γκολ του Παπαδόπουλου και ήθελαν άλλα δύο
γκολ για να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-3 από το πρώτο ματς στο Περιστέρι.
Ο λόγος ήταν η φωτιά που προκλήθηκε σε καλώδια στον χώρο του γηπέδου, η οποία επεκτάθηκε και ζητήθηκε να εκκενωθεί το γήπεδο για λόγους ασφαλείας, κάτι που έγινε…
Το ματς διεκόπη οριστικά και η UEFA αποφάσισε ότι πρέπει τα τριάντα λεπτά που απομένουν, να διεξαχθούν την Παρασκευή (30/8) στις 12:00, πριν δηλαδή την κλήρωση των ομίλων του Europa League!
Κάτι τέτοιο, όπως είναι λογικό, δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους των Περιστεριωτών με τον Γιώργο Σπανό να είναι έξαλλος και να ψάχνει με το νομικό τμήμα της ομάδας, τι μπορεί να γίνει!
Οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να κάνουν ένσταση πριν το αυριανό (30/8) ματς, καθώς όπως τονίζουν ότι έγινε είναι υπαιτιότητα της ολλανδικής ομάδας, καθώς είναι εκείνη που έχει την ευθύνη για το γήπεδο και θα έπρεπε να είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα, σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, να μπορούσε να συνεχιστεί το ματς με γεννήτριες (βασικός λόγος διακοπής του αγώνα ήταν ότι από την φωτιά δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί η βλάβη στον φωτισμό του γηπέδου).
Έτσι, οι Περιστεριώτες θα κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να δικαιωθούν και μάλιστα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας.
Γιάννης Χίνης από http://www.woop.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com