Τοπαλίδης: Άτυχος προσωπικά τυχερές οι ομάδες.

Μετά τον Βύζαντα και η Καβάλα αποφάσισε να απολύσει τον Γιάννη Τοπαλίδη, ο οποίος φαίνεται πως διεκδικεί με αξιώσεις όσκαρ ατυχίας, ενώ παράλληλα μοιάζει να είναι και αρκετά γουρλής! 
Ο πρώην βοηθούς του Ότο Ρεχάγκελ, στις αρχές του καλοκαιριού ανέλαβε την τύχη του Βύζαντα μεγάρων, ο οποίος εκείνη την εποχή βρισκόταν σε
τραγική οικονομική κατάσταση. Λίγο καιρό μετά την πρόσληψή του, ήρθαν στο προσκήνιο Ιταλοί επενδυτές, οι οποίοι... έσωσαν την ομάδα, αλλά έδιωξαν τον 50χρονο τεχνικό. 
Αυτό πάντως δεν πτόησε τον Τοπαλίδη, που βρήκε γρήγορα το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της Καβάλας. Έτσι νόμιζε τουλάχιστον...
Πριν προλάβει να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «Αργοναυτών», τον πρόλαβαν οι εξελίξεις. Το σενάριο, πιστό αντίγραφο! Αλλαγή διοίκησης στην Καβάλα και διαζύγιο.
Βέβαια, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να μείνει στο ταμείο ανεργίας για πολύ... Βλέπεται, ο Τοπαλίδης είναι αρκετά άτυχος, αλλά ταυτόχρονα φέρνει τρελό γούρι σε όποια ομάδα αναλαμβάνει. Έτσι, δεν θα είναι έκπληξη να τον δούμε σύντομα σε ομάδα που ψάχνει για προπονητή ή ίσως και... επενδυτή! 
Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr 
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com