Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Πανσερραϊκός: Όχι στη συγχώνευση τώρα !!!

0 σχόλια
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, Βασίλης Χατζημιχαηλίδης μίλησε για το μέλλον του συλλόγου.
Τον λόγο πλέον τον έχει ο ερασιτέχνης και όχι η ΠΑΕ. Όποιος ενδιαφέρεται για τον σύλλογο, μπορεί να καταθέσει την πρόταση του μέχρι τις 09/08 και να αξιολογηθεί από την διοικούσα επιτροπή, όπως ξεκαθάρισε ο Χατζημιχαηλίδης με δηλώσεις του στον 
ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
 «Πάνω από όλα θέλουμε να είναι μια ανοιχτή και διαφανής διαδικασία. Η ΠΑΕ δεν έχει κανέναν λόγο σε αυτήν που είχε μέχρι σήμερα. Από δω και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς την ευθύνη. Σίγουρα θα λάβουμε υπ’ όψιν την άποψη του κόσμου. Μπορώ να σας πω ότι υπάρχει και δεύτερη πρόταση από κάποιους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και τρίτη από ανθρώπους του εξωτερικού που θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες στις Σέρρες.
Δίνουμε προθεσμία μέχρι τις 09/08 για όποιον ενδιαφερόμενο. Έχει συστηθεί μια επιτροπή αξιολόγησης από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, συν τον Γιώργο Τσιφούτη για να αξιολογήσουν τις προτάσεις. Σίγουρα ο χρόνος πιέζει αλλά κάποιοι τον διαχειρίστηκαν… σπάταλα και τώρα δεν μπορούν να μας βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό».
Όσο για την συγχώνευση του Πανσερραϊκού με τον Εθνικό Γαζώρου είπα:
Για τα σενάρια συγχώνευσης με τον Εθνικό Γαζώρου τόνισε: «Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία τέτοια περίπτωση, αλλά αν έρθει πρόταση, η οποία είναι δελεαστική και συμφέρει τον Πανσερραϊκό, συναντιόμαστε και ακούμε, εφόσον δεν αλλοιώνονται τα στοιχεία του Πανσερραϊκού. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα».
Πηγή: http://www.onsports.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here