Αποκλειστικά για άνδρες. Αντοχές στο σεξ ....

Το ότι το φαγητό παίζει ρόλο στη αντοχές στο σεξ είναι λίγο πολύ γνωστό. Υπάρχουν, όμως, κάποια που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η κατανάλωσή τους επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή. Μάθετε ποια είναι για να αποφύγετε να πέσετε στην... παγίδα τους.
Ακολουθούν οι πέντε τροφές που πρέπει να καταναλώνετε με μέτρο πριν το σεξ για να μην σας πάρει ο ύπνος κατά τη
διάρκεια της ερωτικής επαφής:
  • Κόκκινο κρέας
Δεδομένου ότι είναι αρκετά λιπαρό, ο οργανισμός κάνει υπερπροσπάθεια προκειμένου να το διασπάσει, με αποτέλεσμα να καταναλώνει αρκετή ενέργεια. Για το λόγο αυτό προτιμήστε το κοτόπουλο ή τα θαλασσινά.
  • Καφές
Η μακροχρόνια και υπερβολική κατανάλωση του καφέ τείνει να βλάπτει τα επινεφρίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ορισμένων ορμονών του στρες, κύριου αντιπάλου της σεξουαλικής ζωής.
  • Σόγια
Οι σπόροι σόγιας είναι ικανοί να προκαλέσουν δυσλειτουργία στύσης, ενώ, σε μακροχρόνια λήψη, σύμφωνα με παλαιότερη μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, έχει αποδειχτεί ότι «αδυνατίζουν» το σπέρμα.
  • Γαλακτοκομικά προϊόντα
Η δυσανεξία στη λακτόζη που ακόμη και αν δεν το γνωρίζει έχει το 75% του πληθυσμού προκαλεί φουσκώματα, δυσπεψία και πόνους στο στομάχι.
  • Αλκοόλ
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ εκτός από μέθη προκαλεί και υπνηλία ενώ η μακροχρόνια χρήση του οδηγεί στη μείωση της τεστοστερόνης.
  • Κακής ποιότητας λάδι
Λάδια όπως η ελαιοκράμβη και άλλα επεξεργασμένα φυτικά έλαια είναι επιρρεπή στην οξείδωση, πράγμα που σημαίνει ότι ενεργοποιούν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας, μειώνοντας τη γονιμότητα.
Πηγή: http://gr.news.yahoo.com
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com