Η Ελλάδα υπάρχει και είναι παντού. Ψηλά το κεφάλι ΕΛΛΗΝΑ.

"Κατ' αρχάς, ήρθαμε εδώ για τον κ. Σ.....  και όχι για άλλα ερωτήματα αλλά μπορούμε να απαντήσουμε. Πρώτον για την υπέρβαση. Αυτό που έχει κουράσει όλο τον κόσμο στη χώρα μας είναι αυτή η καθημερινή μιζέρια, η οποία αποτυπώνεται και από όλα τα ΜΜΕ. Όλα αυτά τα μέτρα, τα οποία κάνει η κυβέρνηση, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να σταματήσει.

Να βάλει ο καθένας το κεφάλι κάτω και να δουλέψει, να κάνουμε πέντε πράγματα για αυτό τον τόπο. Ορισμένοι από εμάς, οι οποίοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, οι οποίοι
μπορούμε να κάνουμε μία υπέρβαση σε αυτό τον τόπο, να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, να δείξουμε ότι η Ελλάδα υπάρχει και θα είναι εκεί, νομίζω ότι είναι υποχρέωση όλων μας να το κάνουμε. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση, λόγω της δουλειάς μου, λόγω του ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε νοικοκυρέψει την ομάδα μας και μπορούμε να κάνουμε τέτοιου είδους κινήσεις, να το πράξω. Θεωρώ ότι είναι ηθική μου υποχρέωση. Όχι μόνο προς τον Ο..........., αλλά και προς τον τόπο μας. Θα ήθελα τέτοιου είδους υπερβάσεις να γίνουν και από άλλους. Γιατί αυτό βοηθάει όλους μας".

Δήλωση από πρόεδρο ΕΠΑΕ .......

Υ.Γ
από διαχειριστή του aspisterpnis.blogspot.gr
Ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε σε όλα ή σε κάποια από τα παραπάνω πιστεύω ότι εκφράζουν την εποχή που ζούμε και η ηθική υποχρέωση του καθενός μας είναι να πει τέρμα η μιζέρια και ψηλά το κεφάλι ΕΛΛΗΝΑ.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com