ΠΑΟΚ. Αποκλεισμός Μέταλιστ ; Λόγω στημένων.

 Το CAS επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Μέταλιστ σε «στημένο» αγώνα και πέταξε το «μπαλάκι» για ενδεχόμενη τιμωρία των Ουκρανών στην UEFA! Μία υπόθεση που αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα πρόκρισης στα play off του Champions League, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός novaΣΠΟΡ fm 94.6, από την Παρασκευή, όταν και εκδόθηκε η απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου, υπήρξε και εισήγηση από την Πειθαρχική Επιτροπή για

αποκλεισμό της Μέταλιστ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 
Αγώνες σκοποβολής 16/8/2013 στη Τερπνή ΕΔΩ
Από το 2007, η τροποποίηση του καταστατικού της UEFA απαγορεύει ρητά τη συμμετοχή ομάδων στις διοργανώσεις της, όταν εκείνες εμπλέκονται σε «στημένους» αγώνες, κάτι το οποίο αποδείχτηκε για τη Μέταλιστ με τη χθεσινή απόφαση του CAS. 
Μάλιστα, το Σάββατο η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com», που αποκάλυψε πρώτη το όλο θέμα, αναφέρεται στην ανάγνωση της ποινής του CAS από την Ευρωπαϊκή Oμοσπονδία και τονίζει ότι με βάση την απόφαση αυτή η Μέταλιστ θα τιμωρηθεί με τριετή αποκλεισμό. 
Ο novaΣΠΟΡΤ fm 94.6 αποκάλυψε επίσης ότι η επίσημη απόφαση της UEFA για την Μέταλιστ θα εκδοθεί το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και θα γίνει η επόμενη κλήρωση για τα play off του Champions League και φυσικά θα έχει γίνει γνωστή η πρόκριση του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Μέταλιστ (0-2 ο πρώτος αγώνας).
Η περίπτωση της Μέταλιστ θυμίζει έντονα εκείνη του Ολυμπιακού Βόλου, ο
οποίος πριν από δύο χρόνια είχε αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια στην Ελλάδα.

Την ερχόμενη Τετάρτη (7/8) θα γίνει η ρεβάνς στο Χάρκοβο, όμως μέχρι τότε το πιο πιθανό είναι να μην έχει εκδοθεί απόφαση. Ο ελληνικός αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες του έπειτα από επαφή με παράγοντα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (τονίζεται ότι δεν είναι Έλληνας), ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχετική εισήγηση για αποκλεισμό των Ουκρανών. 
Επίσης, ενδεικτικό του ευρωπαϊκού «θορύβου» που έχει ξεσπάσει από το απόγευμα της Παρασκευής είναι το ερώτημα που θέτει η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com», καλώντας την UEFA και το CAS να απαντήσουν πώς γίνεται για μία τόσο σοβαρή και κραυγαλέα υπόθεση, για το «στημένο» παιχνίδι με την Καρπάτι το 2008, να μην υπήρξε σχετική απόφασή εδώ και τόσα χρόνια και σίγουρα πριν από τις 30 Ιουλίου 2013, ώστε να είχαν αποφευχθεί οι μετέπειτα συνέπειες.
Μένει να φανεί ποια θα είναι η ετυμηγορία της UEFA και αν από ενδεχόμενο αποκλεισμό της Μέταλιστ θα βγει ευνοημένος ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: http://www.tovima.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com