Μέταλιστ VS ΠΑΟΚ 1-1. Η ΟΥΕΦΑ θα βγάλει νικητή !!

Ενσταση κατέθεσε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έλαβε όλα τα νομικά μέτρα που έπρεπε για να διεκδικήσει το παιχνίδι στα χαρτιά, καταθέτοντας ένσταση.
Ενσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με τη Μέταλιστ με το σκεπτικό ότι η ουκρανική ομάδα δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τους Ουκρανούς.

Πριν τον αγώνα επίσης, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ με διάβημά της προς την ΟΥΕΦΑ υποστήριξε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που αδικείται, καθώς είχε προηγηθεί η υπόθεση με τη Φενερμπαχτσέ, όπου υπήρξε ανατροπή των δεδομένων λίγα 24ωρα πριν την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.
Μετά την ένσταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε από την ΟΥΕΦΑ ότι θα συνεδριάσει αύριο το πρωί η αρμόδια επιτροπή για να αποφασίσει αν ο «δικέφαλος» θα μπει τόσο στην κλήρωση του Europa League όσο και σε αυτήν του Champions League.
Ουσιαστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ποντάροντας στο να εμφανιστεί στην κλήρωση της Παρασκευής χαρτάκι που θα γράφει «Μέταλιστ/ΠΑΟΚ» και όχι σκέτο «Μέταλιστ». Αν συμβεί το πρώτο, θα σημαίνει ότι σε περίπτωση τιμωρίας των Ουκρανών την προσεχή Τρίτη, τη θέση τους στα πλέι οφ του Champions League θα πάρει ο «δικέφαλος» και όχι ο προσεχής αντίπαλος της Μέταλιστ.
Άκης Ιωακείμογλου για  http://www.woop.gr
Για την ιστορία Μέταλιστ - ΠΑΟΚ  1 - 1.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com