Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σεξ γιατρός για τρεις λόγους ....

0 σχόλια
Τρεις καλούς λόγους για να αυξήσουμε τη σεξουαλική μας δραστηριότητα μας δίνουν οι επιστήμονες του Βασιλικού Νοσοκομείου του Εδιμβούργου στη Σκοτία, καθώς το σεξ όχι μόνο μας ανακουφίζει από τον πόνο, αλλά μας… γιατρεύει από ασθένειες και μας κάνει να δείχνουμε μικρότεροι!

Σεξ κατά του πονοκεφάλου
Όχι μόνο «δρα» γρηγορότερα, αλλά και αποτελεσματικότερα απ’ότι τα παυσίπονα κατά του πονοκεφάλου. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι κατά την σεξουαλική επαφή  ενεργοποιείται η έκκριση ενδορφινών, που αποτελούν φυσικά παυσίπονα και οι οποίες δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνοντας ή εξαλείφοντας την αίσθηση του πόνου. 
Σεξ κατά των καρδιοπαθειών
Δεν είναι λίγες οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι οι άνδρες που έχουν ερωτικές επαφές δυο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα διατρέχουν 50% μικρότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής σε σχέση με εκείνους που κάνουν σεξ λιγότερο από 1 φορά το μήνα.  
Σεξ κατά της γήρανσης
Νεότεροι από την πραγματική τους ηλικία φαίνονται όσοι κάνουν έστω και 15% περισσότερο σεξ σε σχέση με τον μέσο όρο, δηλαδή 3 αντί για 2 φορές την εβδομάδα.
Πηγή: www.onsports.gr >> onmed.gr.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here