Στον ύμνο της Ασπίδας Τερπνής οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αγγελάκη Θ. Τάσο, πλαισιώθηκαν με μουσική από το Δρουμπλή Χ. Κώστα και η ... Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

.

.

.

.
Από το Blogger.

.

.
Menu :
 
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κοιμάται σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων και ... πληρώνεται.

0 σχόλια

Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο:

Η Zhuang είναι μία από τα 3 τυχερά άτομα που επελέγησαν στην Κίνα.Καθήκον της είναι να ...
κοιμάται σε δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων στην Κίνα, για να δοκιμάσει την ποιότητα τους και να κρίνει εάν είναι κατάλληλα να υποδεχτούν πελάτες.
Για τη δουλειά αυτή, υπήρχαν περίπου οκτώ χιλιάδες υποψήφιοι και μόλις 3 κατάφεραν να πάρουν αυτή τη θέση. Όπως δηλώνει η ίδια, «Πρέπει να προσαρμόζομαι σε διάφορους τύπους πελατών.
Πρέπει κάθε φορά να …σκέφτομαι διαφορετικά σενάρια για να διαπιστώσω, εάν το ξενοδοχείο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του καθενός.» Από τότε που η Zhuang ξεκίνησε σ’αυτή τη δουλειά, έχει κοιμηθεί σε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία.
Από τη πλευρά της οφείλει να κρατάει την ταυτότητα της κρυφή, ούτος ώστε να μην την αντιληφθούν οι υπεύθυνοι των εκάστοτε ξενοδοχείων που επισκέπτεται. Γι’ αυτό το λόγο παρουσιάζεται κάθε φορά στα ξενοδοχεία ως απλός πελάτης, με τη διαφορά, ότι όταν αποχωρεί από το ξενοδοχείο αφήνει ένα έγγραφο με την επιθεώρηση.
Πηγή: http://gr.news.yahoo.com

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣΠΙΔΑΣ - INTERNET

Πληροφορίες για ομάδες S.League 2013-14


Google+ Followers

 
ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger . Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here