ΕΛΛΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2-1 (1ο Ημίχρονο)

45+2'
Ο διαιτητής σφυρίζει και οι δύο ομάδες κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε.
45'
Ο Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) επιλέγεται από έναν από τους συμπαίκτες του με μια έξοχη κοντινή πάσα, αλλά καθυστερεί να κοντρολάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και την χάνει από έναν αμυντικό.
44'
Ο Jose Holebas (Ελλάδα) προσπαθεί να βρει κάποιον συμπαίκτη του από κόρνερ, αλλά η αντίπαλη άμυνα απέτρεψε οποιαδήποτε προσπάθεια.
43'
Ο Dorin Goian (Ρουμανία) παίρνει κίτρινη κάρτα.
42'
Τεράστια ευκαιρία για γκολ! Ο Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) κάνει ένα καλό σπριντ μέσα στην περιοχή για να εκμεταλλευτεί μια έξοχη πάσα και σουτάρει προς την εστία, αλλά ένας από τους αμυντικούς θα τον κόψει με φανταστικό τάκλιν. Είναι κόρνερ για την ομάδα Ελλάδα.
41'
Ο Gabriel Torje (Ρουμανία) κάνει μια ψηλή σέντρα από μακρινό φάουλ για να βρει κάποιον συμπαίκτη του. Η κακή του προσπάθεια ωστόσο, πέρασε εκτός.
40'
Χωρίς κανένα δισταγμό ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ στον Dimitrios Siovas (Ελλάδα). Η ομάδα Ελλάδα κέρδισε ένα φάουλ από μακρινή απόσταση.
39'
Εξαιρετικό τελείωμα από τον Răzvan Cociş (Ρουμανία)! Παίρνει μια πολύτιμη πάσα στο όριο της περιοχής και κάνει ένα άστοχο σουτ που πάει πολύ πάνω από τα δοκάρια. Τι κρίμα!
38'
H ομάδα Ελλάδα παραχώρησε φάουλ μετά από ένα μαρκάρισμα σε αντίπαλο παίκτη.
37'
Ωραίο τελείωμα από τον Gabriel Torje (Ρουμανία) που υποδέχθηκε μια πάσα ακριβείας και προσπαθεί να απειλήσει τον τερματοφύλακα με μια βολίδα από μακριά. Δυστυχώς για αυτόν, η προσπάθεια δεν βρίσκει δίχτυα και πάει πολύ έξω προς τα δεξιά.

36'
Το παιχνίδι φουντώνει. Ο Răzvan Cociş (Ρουμανία) χτυπά τον αντίπαλό του και παίρνει δίκαια κίτρινη κάρτα για ένα άσχημο τάκλιν.
35'
Μια καλή σέντρα μέσα στην περιοχή παραλίγο να φτάσει στον Ciprian Marica (Ρουμανία) που παραμόνευε. Ένας από τους αμυνόμενους παίκτες κόβει την προσπάθεια του και αναχαιτίζει την απειλή.
34'
Ο Alexandru Măţel (Ρουμανία) κάνει μία όμορφη μπαλιά προς την περιοχή. Οι αντίπαλοι καταφέρνουν να διώξουν την μπάλα.
33'
Ο Gabriel Torje (Ρουμανία) προσπαθεί να βγάλει τους συμπαίκτες του σε θέση για γκολ με ωραία, έξυπνη πάσα από την άκρη της περιοχής, αλλά ένας αμυντικός κόβει την προσπάθεια του.
29'
Ο Bogdan Stancu (Ρουμανία) κινήθηκε λίγο πιο γρήγορα από όσο έπρεπε και βρέθηκε σε θέση οφσάιντ όταν του πάσαρε την μπάλα ο συμπαίκτης του.
28'
Μια καλή πάσα, την παίρνει ωραία ο Georgios Samaras (Ελλάδα), ο οποίος καραδοκεί στην άκρη της περιοχής και κάνει ένα χαμηλό σουτ προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο τερματοφύλακας κάνει μια ωραία απόκρουση και σταματά το σουτ.
28'
Ο Ciprian Marica (Ρουμανία) εξασφαλίζει λίγο χώρο στην άκρη της περιοχής και ρίχνει μια επικίνδυνη βολίδα. Ο τερματοφύλακας θα είχε σίγουρα πρόβλημα με αυτήν την προσπάθεια, εάν ένας από τους συμπαίκτες του δεν είχε κάνει την δουλειά αντί για αυτόν, σταματώντας την μπάλα.
27'
Υπό κανονικές συνθήκες, ο Alexandru Bourceanu (Ρουμανία) θα έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα! Πράγματι, ο διαιτητής του δείχνει την κίτρινη κάρτα. Παράβαση των κανονισμών και ο διαιτητής χρεώνει με κίτρινη κάρτα τον Alexandru Bourceanu (Ρουμανία). Απολύτως δίκαια.
26'
Ο Gabriel Torje (Ρουμανία) εκτελεί ένα κόρνερ αλλά στέλνει την μπάλα σε ένα σύμπλεγμα αμυντικών όπου ένας απμακρύνει ωραία.
25'
Ο Bogdan Stancu (Ρουμανία) κάνει ένα άσχημο μαρκάρισμα και ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ.
24'
Η πάσα που έκανε ο Dimitrios Salpingidis (Ελλάδα), κατέληξε στο πουθενά και έτσι η επιθετική προσπάθεια δεν απέφερε κάτι ουσιαστικό.


21'
Ο Dimitrios Salpingidis (Ελλάδα) παίρνει μια έξοχη πάσα μέσα στην περιοχή που τον βγάζει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και κάνει ένα χαμηλό σουτ που πάει μέσα από το αριστερό δοκάρι!
20'
Η μπάλα πάει προς τα μέσα μετά από το φάουλ και βρίσκει το κεφάλι του Bogdan Stancu (Ρουμανία), ο οποίος σηκώνεται και κάνει μια δυνατή κεφαλιά που καταλήγει χαμηλά στο κέντρο της εστίας.
18'
Ένταση. Ο Vassilios Torosidis (Ελλάδα) έκανε ένα τάκλιν σε λάθος χρόνο και έριξε κάτω τον αντίπαλο του. Αυτή την φορά χωρίς κάρτα.
17'
Ένα φάουλ μέσα στην περιοχή βρίσκει τον Dimitrios Siovas (Ελλάδα), που κάνει μια κεφαλιά προς το δεξί δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας κάνει μια επέμβαση με φανταστικά αντανακλαστικά. Μεγάλη απόκρουση.
14'
Μια επικίνδυνη μπαλιά που μετατρέπει σε γκολ ο Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) με ωραία κεφαλιά. Βρήκε λίγο κενό χώρο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία.
13'
Ο Gabriel Torje (Ρουμανία) ανέτρεψε έναν αντίπαλο παίκτη και δόθηκε φάουλ. Μια στημένη φάση από μακριά. Για να δούμε αν θα είναι απευθείας σουτ ή σέντρα μέσα στην περιοχή.
11'
Είδαμε μια ανεπιτυχή διαγώνια πάσα. Ο Dimitrios Salpingidis (Ελλάδα) έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να κρατήσει την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά η μπαλιά ήταν πολύ δυνατή. Είναι πλάγιο άουτ.
10'
Η μπάλα είναι εκτός παιχνιδιού και η ομάδα Ελλάδα θα επαναφέρει την μπάλα.
8'
Ο Cristian Tănase (Ρουμανία) είναι σε καλή θέση αφού πήρε μια πάσα στο όριο της περιοχής. Η προσπάθεια του πέρασε λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία!
7'
Οι παίκτες της ομάδας Ρουμανία κρατούν την κατοχή καθώς ανταλλάσουν πάσες ένα-δύο, αλλά οι αντίπαλοι παρεμβαίνουν και κερδίζουν την μπάλα.
5'
Ο Ciprian Marica (Ρουμανία) πήρε μια σέντρα, αλλά δεν χτύπησε καλά την μπάλα καθώς την έστειλε χαμηλά στο κέντρο της εστίας. Ο τερματοφύλακας έκανε μια εύκολη απόκρουση και του αρνήθηκε.
3'
Εξαιρετική ομοιογένεια μεταξύ των παικτών της ομάδας Ρουμανία. Αλλάζουν το παιχνίδι με κάποιες μακρινές πάσες, αλλά επίσης βγάζουν και μερικούς συνδιασμούς με πάσες ένα-δύο. Πολύ καλή ομαδική δουλειά.
2'
Ο Konstantinos Katsouranis (Ελλάδα) κρατούσε σταθερά τον αντίπαλο του και έκανε φάουλ.
1'
Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Pedro Proenca.

ΠΗΓΗ: http://www.escore.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com