ΕΛΛΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-1 (2ο Ημίχρονο)


90+5'
 
Ο διαιτητής σφυρίζει για τελευταία φορά σήμερα και δίνει τέλος στον αγώνα.
90+4'
 
Κόρνερ. Ο Georgios Karagounis (Ελλάδα) είναι
έτοιμος να το εκτελέσει.
90+3'
 
Ο διαιτητής είναι πολύ αυστηρός σχετικά με το να μην αμφισβητούνται οι αποφάσεις του και δίνει αμέσως κίτρινη κάρτα στον Răzvan Raţ (Ρουμανία).
90+2'
 
Ο Costin Lazar (Ρουμανία) δεν σεβάστηκε την πρώτη παρατήρηση του διαιτητή και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που σημαίνει το πρόωρο τέλος του αγώνα για αυτόν.
90+1'
Άσχημα εκτελεσμένο φάουλ που πάει μέσα στην περιοχή, αλλά ο Alexandru Maxim (Ρουμανία) κόβεται από την αντίπαλη άμυνα.
90+1'
Η ομάδα Ρουμανία κέρδισε ένα φάουλ από μακρινή απόσταση.

90'
Ο Theofanis Gekas (Ελλάδα) υποδείχθηκε οριακά σε θέση οφσάιντ.
88'
 
Ο Costin Lazar (Ρουμανία) κάνει φάουλ και βλέπει την κίτρινη κάρτα.
87'
 
Ο Cristian Tănase (Ρουμανία) εκτός και ο Alexandru Maxim (Ρουμανία) παίρνει την θέση του.
86'
 
Ο διαιτητής κάνει νόημα για αλλαγή. Ο Andreas Samaris (Ελλάδα) θα περάσει σαν αλλαγή, αντί του Konstantinos Katsouranis (Ελλάδα).
85'
Οι παίκτες της ομάδας Ρουμανία αλλάζουν μερικές κοντινές πάσες και ελέγχουν τον αγώνα αυτή τη στιγμή, αλλά ένας από τους αμυνόμενους παίκτες παρεμβαίνει και κόβει την μπάλα.
83'
Ο διαιτητής σφυρίζει. Ο Konstantinos Katsouranis (Ελλάδα) έκανε φάουλ ενώ ήταν στην επίθεση.
81'
Ο Georgios Karagounis (Ελλάδα) ξεπερνά ωραία τα μαρκαρίσματα αλλά αστοχεί με ένα σουτ από τα όρια της περιοχής. Η μπάλα πήγε λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.
80'
 
Τώρα γίνεται η αλλαγή. Ο Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) θα περάσει εκτός και θα μπει ο Theofanis Gekas (Ελλάδα).
79'
Ένταση. Ο Gheorghe Teodor Grozav (Ρουμανία) έκανε ένα τάκλιν σε λάθος χρόνο και έριξε κάτω τον αντίπαλο του. Αυτή την φορά χωρίς κάρτα. Μια στημένη φάση από μακριά. Για να δούμε αν θα είναι απευθείας σουτ ή σέντρα μέσα στην περιοχή.
77'
 
Αυτό ήταν όλο για τον Ioannis Maniatis (Ελλάδα) ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον ξεκούραστο Georgios Karagounis (Ελλάδα).
76'
 
Ο Bogdan Stancu (Ρουμανία) κάνει μια δυνατή σέντρα από τα πλάγια μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα κόβεται από έναν αμυντικό.
75'
 
Αλλαγή. Τελείως εξαντλημένος ο Gabriel Torje (Ρουμανία) περνά εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Gheorghe Teodor Grozav (Ρουμανία) θα τον αντικαταστήσει.
75'
 
Αλλαγή. Ο Alexandru Bourceanu (Ρουμανία) θα δώσει την θέση του στον Costin Lazar (Ρουμανία).
74'
Ο Bogdan Stancu (Ρουμανία) κάνει λίγο χώρο για να συναντήσει μια τέλεια σέντρα μέσα στην περιοχή, αλλά στέλνει το σουτ πάνω από τα δοκάρια. Ψηλά, μακριά και καθόλου καλά.
73'
Ο Georgios Samaras (Ελλάδα) παίρνει μια ωραία πάσα ακριβώς έξω από την περιοχή, σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ θα κοπεί από έναν αμυντικό.
73'
 
Ο Jose Holebas (Ελλάδα) χτυπά ένα κόρνερ και στέλνει την μπάλα σε έναν όμιλο παικτών μέσα την περιοχή, αλλά ένας από τους αμυντικούς καθαρίζει την φάση.
72'
Μια ωραία ψηλή μπαλιά βρίσκει τον Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) αμαρκάριστο και αυτός κάνει μια ωραία προσπάθεια. Ο Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) πιάνει ένα σουτ που πάει χαμηλά κοντά στο δεξί δοκάρι. Ο τερματοφύλακας κάνει μια υπέροχη αποκρουση. Η ομάδα Ελλάδα θα εκτελέσει κόρνερ.
71'
Η ομάδα Ελλάδα κέρδισε ένα φάουλ από μακρινή απόσταση.
70'
Τεράστια ευκαιρία για γκολ! Ο Konstantinos Katsouranis (Ελλάδα) κάνει ένα καλό σπριντ μέσα στην περιοχή για να εκμεταλλευτεί μια έξοχη πάσα και σουτάρει προς την εστία, αλλά ένας από τους αμυντικούς θα τον κόψει με φανταστικό τάκλιν.
67'
Γκολ! Ο Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) ψύχραιμα στέλνει την μπάλα μέσα, μετά από μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.
66'
Ένας παίκτης της ομάδας Ρουμανία ρίχνει κάτω τον αντίπαλο του και ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ. Θα παρακολουθήσουμε τώρα ένα φάουλ από σχετικά μακρινή απόσταση. Μάλλον δεν θα είναι απευθείας εκτέλεση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
62'
Κίτρινη κάρτα. Ο Konstantinos Katsouranis (Ελλάδα) έκανε ένα άσχημο μαρκάρισμα και θα δεχθεί κάρτα. Ένα φάουλ που πήγε μέσα στην περιοχή από τον Gabriel Torje (Ρουμανία), απομακρύνθηκε εύκολα από έναν αμυντικό.
60'
Ο Bogdan Stancu (Ρουμανία) έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα και ο διαιτητής σφυρίζει για αντιαθλητική συμπεριφορά.
60'
Η μπάλα θα πάει στην περιοχή από ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Jose Holebas (Ελλάδα). Η άμυνα ωστόσο, είναι σε ετοιμότητα και καθαρίζει την φάση.
59'
Ο Florin Gardoş (Ρουμανία) παραχωρεί ένα φάουλ. Κράτησε τον αντίπαλο αλλά ήταν πολύ προφανές για τον διαιτητή, ο οποίος σφύριξε αμέσως. Θα παρακολουθήσουμε τώρα ένα φάουλ από σχετικά μακρινή απόσταση. Μάλλον δεν θα είναι απευθείας εκτέλεση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
58'
Ωραίο τελείωμα από τον Alexandru Bourceanu (Ρουμανία) που υποδέχθηκε μια πάσα ακριβείας και προσπαθεί να απειλήσει τον τερματοφύλακα με μια βολίδα από μακριά. Δυστυχώς για αυτόν, η προσπάθεια δεν βρίσκει δίχτυα και πάει πολύ έξω προς τα δεξιά.
57'
Ο Jose Holebas (Ελλάδα) εκτελεί ένα κόρνερ και στέλνει ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά η αντίπαλη άμυνα είναι έτοιμη και διώχνει την μπάλα.
56'
Ο βοηθός διαιτητή σταμάτησε το παιχνίδι αφού σήκωσε την σημαία. Ο Răzvan Raţ (Ρουμανία) πιάστηκε οφσάιντ.
55'
Ωραίο κοντρολαρισμένο παιχνίδι και αλλαγές της μπάλας από την ομάδα Ρουμανία. Αυξάνουν την κατοχή της μπάλας και περιμένουν να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα ώστε να την χτυπήσουν γρήγορα στην αντεπίθεση.
54'
Μια σέντρα πάει μέσα στην περιοχή από τον Jose Holebas (Ελλάδα) και ο Konstantinos Mitroglou (Ελλάδα) την ελέγχει ωραία. Στρώνει την μπάλα, αλλά ένας από τους αμυνόμενους παίκτες παρεμβαίνει εγκαίρως.
53'
Ο Răzvan Raţ (Ρουμανία) βρίσκει τον Bogdan Stancu (Ρουμανία) με ωραία ψηλή πάσα αλλά αυτός δεν καταφέρνει να δημιουργήσει χώρο για σουτ.
51'
Ο Florin Gardoş (Ρουμανία) κράτησε αντικανονικά τον αντίπαλο. Ο διαιτητής είδε ολόκληρη την φάση και σφυρίζει φάουλ.
50'
Ο Jose Holebas (Ελλάδα) περνά μια ποιοτική πάσα στην περιοχή. Ωστόσο, η αντίπαλη άμυνα κέρδισε την μπάλα και απομάκρυνε.
47'
Ο Bogdan Stancu (Ρουμανία)βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αφού πήρε μια έξυπνη σκαφτή πάσα από έναν συμπαίκτη του. Ωστόσο, ένας από τους αντίπαλους αμυντικούς κόβει γρήγορα την προσπάθεια του και αναχαιτίζει την απειλή.
46'
Το δεύτερο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε.

ΠΗΓΗ: http://www.escore.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com